Over ons

Over kamerstart.nl

Kamerstart.nl is een initiatief van twee studenten, studerend in Utrecht en Arnhem. Zij ondervonden dat het nog altijd lastig is een geschikte kamer te vinden en dat het Internet hierbij een oplossing kan bieden. Na andere kamerwebsites bezocht te hebben, waarbij het nogal eens ontbrak aan eenvoud en efficiƫncy, besloten ze zelf een website te ontwikkelen met in hun achterhoofd de gedachte dat de website jong, snel en simpel moest zijn.

Kamerstart.nl is een bemiddelingswebsite bedoeld voor kameraanbieders en kamerzoekenden. Kameraanbieders kunnen gratis advertenties plaatsen, kamerzoekenden kunnen deze advertenties bekijken. Kamerzoekenden hebben de mogelijkheid een oproep te plaatsen, waarin zij zichzelf promoten. Kameraanbieders die op zoek zijn naar een huurder kunnen contact opnemen met de kamerzoekende.

Kamerstart.nl biedt daarnaast tal van functies om de gebruiker extra goed van dienst te kunnen bij hun bezoek aan de website. Kamers kunnen tijdelijk op een clipboard worden geplaatst, gebruikers kunnen een preview zien van hun te plaatsen oproep of advertentie en er kan een kleurthema voor de website worden gekozen. Bij alle invulvelden wordt informatie gegeven en er is een helpfunctie beschikbaar. Op korte termijn hoopt Kamerstart.nl de website ook in andere talen aan te kunnen bieden.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties, neem dan contact op met Kamerstart.nl.