Beveilig je huis met kerntrekbeveiliging

mr-beveiliging - Kerntrekbeveiliging

Niemand wil dat er bij hem of haar thuis wordt ingebroken. Er zijn uiteenlopende manieren die jou kunnen helpen om dit te voorkomen en waar jij voor kiest dat hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld wat voor soort huis je hebt en hoe aantrekkelijk het is voor inbrekers. Het ene huis is duidelijk moeilijker om in te breken dan het andere huis. Wil jij echt zichtbaar maken dat jouw huis beveiligd is? Dan kun je dit op verschillende manieren doen. Installeer bijvoorbeeld een alarmsysteem en plaats de sticker daarvan op een duidelijk zichtbare plek. Echter is daar tegenwoordig een nadeel van dat dieven er soms vanuit gaan dat het nep is en dus alsnog in je huis proberen in te breken. Je hebt dan alsnog schade, zelfs als je een werkend alarmsysteem hebt. Een wel erg effectieve methode is het plaatsen van een slot met een kerntrekbeveiliging. Je hebt verschillende soorten waar je uit kunt kiezen.

  • M&C deurbeslag
  • Nemef deurbeslag
  • Hoppe deurbeslag

Dit zijn enkele voorbeelden waar jij de keuze in hebt. Je bent bij MrBeveiliging aan het juiste adres om jouw sloten met kerntrekbeveiliging aan te schaffen. Zij kunnen je voorzien van advies welk deurbeslag het beste in jouw woning zal werken en hoe je dit kunt plaatsen.

Sloten met kerntrekbeveiliging zijn duidelijk

Het is voor de meeste mensen niet alleen belangrijk dat inbrekers niets kunnen stelen, maar ook dat ze het niet eens proberen. Wanneer een inbreker probeert je huis in te komen, heb je vaak dure schade en dat is nou net niet waar je op zit te wachten. Het is prettig als je je huis goed genoeg hebt beschermd dat ze je spullen niet kunnen meenemen, maar het is toch wel erg vervelend om met de schade te moeten dealen. Voorkom dit dus ook door duidelijk aan de inbrekers te laten zien dat het zeer moeilijk is om jouw huis binnen te komen. De sloten met kerntrekbeveiliging zijn eenvoudig te herkennen en dus moeilijk te missen. Een inbreker zal er wel drie keer over nadenken voordat ze proberen om jouw huis binnen te komen. Bij een gewoon slot zonder kerntrekbeveiliging kan de inbreker met een schroevendraaier de binnenkant van het slot kapot trekken en daardoor dus makkelijk je huis ingaan. Wanneer jij thuiskomt zal het in eerste instantie lijken alsof er niets aan de hand is. Buitenstaanders kunnen het dus ook niet zien dat er bij jou wordt of is ingebroken. Dit is dan ook precies de reden waarom het voor veel inbrekers een erg populaire methode is. Loop het risico dus niet en beveilig je huis.

Het plaatsen van een slot met kerntrekbeveiliging

Heb jij op dit moment een slot op je deur zonder kerntrekbeveiliging en wil je dit liever wel? Dan wordt het tijd om actie te ondernemen. Op de website van MrBeveiliging kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om een overwogen keuze te kunnen maken voor het juiste slot met kerntrekbeveiliging voor jou. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met de klantenservice van het bedrijf. Zij staan je graag te woord om je te vertellen wat de juiste keuze voor jou is. Dit doe je natuurlijk liever vandaag dan morgen, want je weet maar nooit wanneer er een inbreker het plan heeft om in jouw woning binnen te dringen. Loop dit risico niet langer en bestel vandaag nog jouw slot met kerntrekbeveiliging. Uiteraard is het mogelijk om de sloten te laten installeren door iemand die daar verstand van heeft. Op die manier ben je ervan verzekerd dat alles goed werkt en dat de kans op inbreking minimaal is.