Bouwbedrijf Amstelveen werkt vakkundig, snel en betaalbaar

Vorig jaar is onze woning getroffen door de bliksem. In eerste instantie leek de schade mee te vallen, maar toen wij een schade-expert een rapport lieten opstellen, bleek dat ons huis deels ontzet was waardoor ons dak helemaal vervangen moest worden. Dat was een grote tegenvaller, te meer omdat de verzekering ons niet het volledige bedrag wilde uitbetalen waar wij op gerekend hadden. Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar een bedrijf dat ons weliswaar goed kon helpen, maar dat hier niet de maximale prijs voor zou vragen. Op deze wijze kwamen wij terecht bij dit bouwbedrijf. Dit bedrijf bevindt zich bij ons in de buurt en wij hadden al heel veel mensen heel goede berichten over deze onderneming horen vertellen, dus wij wilden graag weten wat dit bouwbedrijf allemaal voor ons zou kunnen betekenen. Wij hebben daarom even contact gelegd met de mensen van bouwbedrijf Amstelveen en zij hebben ons toen verteld dat zij graag een keer zouden willen langskomen om de mogelijke werkzaamheden even in kaart te brengen. Zo gezegd zo gedaan, wij hebben iemand van dit bedrijf over de vloer laten komen en deze heeft toen bekeken hoe ons dak het beste vervangen zou kunnen worden. Het ding was namelijk dat wij graag in de woning wilden blijven wonen op het moment dat dit bouwbedrijf Amstelveen voor ons aan de slag zou gaan. Dat was geen enkel probleem voor bouwbedrijf Amstelveen en dus hebben wij meteen besloten dat wij met deze mensen in zee wilden gaan. Momenteel is de klus alweer achter de rug en wij zijn heel erg tevreden met het resultaat dat bouwbedrijf Amstelveen ons geleverd heeft. Wij kunnen weer vele jaren vooruit en dat allemaal dankzij het vakwerk dat wij van bouwbedrijf Amstelveen hebben mogen ontvangen. Mocht u ook een grote klus willen laten uitvoeren aan uw woning, dan raad ik u bouwbedrijf Amstelveen van harte aan.

Bouwbedrijf Amstelveen heeft ons ook geholpen aan nieuwe isolatie

Wij merken dat bouwbedrijf Amstelveen veel verstand heeft van het hoe en wat wat betreft het isoleren van onze woning. Wij hadden hier zelf niet meteen aan gedacht, maar toen wij bij bouwbedrijf Amstelveen aanklopten om te vragen of zij ons misschien konden helpen aan een nieuw dak, hebben zij meteen gekeken of er ook mogelijkheden waren om dit dak duurzaam te isoleren. Het blijkt namelijk dat heel veel warmte het huis verlaat via het dak. Wanneer dit dak goed ge√Įsoleerd is, zo vertelde dit bouwbedrijf uit ¬†Amstelveen ons, dan kan dat al heel snel heel geld opleveren omdat de energierekening een stuk lager zal uitvallen. Daar hadden wij natuurlijk wel oren naar en vandaar dat wij bouwbedrijf Amstelveen meteen groen licht hebben gegeven om onze woning duurzaam te isoleren. Inmiddels hebben wij onze eerste energierekening mogen ontvangen en deze was inderdaad veel lager dan wij normaliter gewend zijn. Dat was dus uitermate prettig om te merken. Wij zijn bouwbedrijf Amstelveen dan ook dankbaar voor het fantastische werk dat zij geleverd hebben en voor de gouden tips die zij ons gegeven hebben wanneer het gaat over de isolatie van onze woning.

Ons dak kan weer tientallen jaren mee

Wij zijn blij dat wij dit bedrijf hebben ingeschakeld om de klus voor ons te klaren en wij zijn dan ook heel tevreden met het resultaat. Wij hebben:

  • voor weinig geld een prachtig nieuw dak ontvangen
  • een dak gekregen dat voorzien is van heel goede isolatie
  • in een korte tijd een oplossing voor ons probleem gevonden

Kijk even op Timmerbedrijf-Aalsmeer.nl voor meer informatie over Timmerbedrijf Martin Harte.