Een CO2 brandblusser gebruikt u voor vloeistofbranden

Bent u verantwoordelijk voor de veiligheid binnen uw bedrijf? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is om op diverse strategische plekken een brandblusser op te hangen. Bij grotere bedrijven zijn haspels zelfs aanbevolen. Werkt u met vloeistoffen zoals oliën of chemische zuren die kunnen ontbranden? Dan is het soms niet mogelijk om met schuim of water te blussen. Dan moet er een CO2 brandblusser aan te pas komen. Een kantoor of winkel zal waarschijnlijk geen CO2 brandblusser nodig hebben maar een fabriek of laboratorium wel. Ook vloeistoffen die exothermisch zijn en dus spontaan kunnen ontbranden als er zuurstof bij in de buurt, komt wilt u liever met een CO2 brandblusser blussen dan met een ander type. Daarom is het verstandig om dergelijke brandblussers in huis te hebben. Kijkt u eens op onze website als u graag een CO2 brandblusser wilt kopen: brandblusstore.nl. U vindt er niet alleen de CO2 brandblusser maar ook poederblussers, haspels en melders. Een rookmelder mag immers ook niet ontbreken in een openbare werkruimte. Er zijn strenge regels die u moet volgen. Als u zich daar niet aan houdt dan mag u hoge boetes verwachten. Dat is een extra reden om zo nu en dan de status van uw CO2 brandblusser te checken.

Nieuwe CO2 brandblusser nodig? Bestel hem hier

Kies vandaag nog de CO2 brandblusser uit die u nodig hebt. Vul uw bedrijfsgegevens in en maak het bedrag over via PayPal of IDEAL. Dan hebt u de blusser morgen al in huis want wij hebben alle producten steevast op voorraad. De CO2 brandblusser is herkenbaar aan de zwarte expansiekoker, ook wel sneeuwkoker genoemd. Tussen de koker en de slang bevindt zich het handvat waar u de blusser aan vasthoudt tijdens het blussen. En dat is niet voor niets want het uiteinde van de onbeschermde koker kan zeer koud worden tot ongeveer -80 °C. U kunt door deze extreme kou derdegraads brandwonden oplopen. Tijdens de verplichte BHV-trainingen leert u onder andere hoe u de verschillende blussers uit elkaar moet houden en welke verplicht zijn voor uw bedrijf. Ook leert u er de verscheidene blustechnieken en natuurlijk wanneer u welke blusser moet gebruiken.  Op dit moment hebt u bij ons de volgende mogelijkheden qua CO2 blusser:

Vergeet niet om ook andere brandblussers in huis te hebben

Niet alleen bedrijven hebben baat bij onze producten, ook uw gezin wilt u uiteraard kunnen beschermen tegen brandgevaar. Koopt u daarom een aantal rookmelders. Die kunt u bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer en slaapkamers ophangen. Vergeet niet om op slechts geïsoleerde kamers een koolstofmonoxidemelder op te hangen want CO is een gevaarlijk gas. Hebt u nog vragen over onze producten? Stelt u ze dan gerust aan onze klantenservice. U kunt het laatste nieuws zoals nieuwe producten en aanbiedingen volgen via de sociale media en door u op onze nieuwsbrief te abonneren. We verkopen enkel producten van de hoogste kwaliteit zodat veiligheid kan worden gegarandeerd. Komt uw bestelbedrag boven de 150 euro uit, dan betaalt u verder geen onkosten zoals verzendkosten. Kijkt u ook even naar onze accessoires? Misschien dat uw BHV-trommel of EHBO-kist moet worden bijgevuld. Dan vindt u hier nieuwe koffers voor uw bedrijf, voor onderweg of voor in huis. Bent u tevreden over een product? Laat dan een review achter op de productpagina. Dat kunnen we erg waarderen!