Een keuken op maat laten maken, wie wil dat nou niet?

Hebt u het vermogen en ook de wens om een keuken op maat te laten maken? dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een keuken op maat is ons werk en het maakt daarbij niet eens zoveel uit wat uw wensen zijn. Dat komt mede omdat we ieder project als een nieuwe uitdaging beschouwen. Wij werken namelijk ambachtelijk en dat wil zeggen dat we alle houten onderdelen voor in de keuken in onze eigen werkplaats op maat maken. iedere keuken die wij afleveren is daardoor uniek en het komt dan ook niet zo snel voor dat we iemand teleurstellen. Naast het feit dat u een keuken op maat kunt laten maken bij jps-meubels.nl zijn er ook diverse andere zaken waarvoor u bij ons kunt aankloppen. U kunt namelijk naast het keuken op maat maken ook denken aan:

  • Het op maat laten maken van meubels waar u wellicht het ontwerp van aanbiedt. Of geef in ieder geval de afmetingen en gewenste bouwstijl aan ons door.
  • Het verbouwen van een badkamer, het inrichten van een unieke wijnkelder of een werkplek in de garage inbouwen, wij kunnen het allemaal realiseren.
  • Ook het feit dat we u kunnen helpen met de radiatorombouw willen we niet onbenoemd laten.

U vindt onze werkplaats waar we onder andere ook uw keuken op maat kunnen gaan maken in De Meern, in Utrecht om precies te zijn. Mooi centraal gelegen in het land kunnen mede daardoor een landelijke dekking garanderen.

Een keuken op maat ontwerpen en bouwen, dat is aan ons besteed

Een keuken op maat maken, dat betekent vakwerk en dat betekent ook dat het u wel iets meer geld gaat kosten dan wanneer u voor een standaardmodel keuken kiest. Ondanks het feit dat u vanzelfsprekend iets meer geld kwijt bent aan een keuken op maat dan aan een simpele en clichématige Ikea-keuken, bent u toch geen dief van de portemonnee bij ons. Wij vinden het belangrijk om uw wensen om te zetten in tastbaar resultaat. Daarom mag u van begin tot eind, dus tot aan de oplevering op ons rekenen. Komt u gerust eens bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Bent u op basis van de beelden en uitleg op de site al redelijk overtuigd van onze kunsten? Dan mag u ons ook uitnodigen bij u thuis zodat we direct wat meetwerk kunnen verrichten en bijvoorbeeld kunnen zien waar de aansluitingen van uw gas- en stroomkabels zitten. We zijn overigens een duurzaam bedrijf en raden het u aan om te kiezen voor elektrisch koken, bijvoorbeeld met inductie. Dan hebt u niet langer een gasaansluiting in uw huis nodig en dat is natuurlijk in deze tijden wel zo duurzaam. We nemen bij dat eerste gesprek de diverse opties met u door. in welke stijl had u de keuken op maat gewenst? En welke kleuren spelen een rol? Hoeveel kastjes wilt u en wat voor witgoed moet er ingebouwd worden? Wilt u een aparte inbouw combi-magnetron, verlichting in uw kasten of een losstaand kookeiland? Wij bouwen het natuurlijk allemaal en geheel op maat!

Ambachtelijk werken, dat is waar wij prat op gaan

Een keuken op maat moet bijzonder zijn, dat is zeker ons motto. Handwerk hoort bij ambachtelijk werken en dat ziet u terug in de eindoplevering. Wilt u trouwens liever uw huidige keuken renoveren? Bijvoorbeeld door bepaalde onderdelen te vervangen maar het geheel hetzelfde te houden? Of wilt u bouwkundige veranderingen invoeren maar hebt u daar niet de kennis en kunde voor? Ook dan staan wij natuurlijk voor u klaar dus bel direct!