Europe Magic Wand

Ben jij op zoek naar een speeltje om jezelf heerlijk mee te verwennen? Dan is de Europe Magic Wand vast iets voor jou. Deze wand massager is een van de populairste toys voor dames en heeft grote bekendheid verworven in de populaire televisieserie Sex and the City. Dat er zoveel vrouwen zo enthousiast zijn over dit seksspeeltje, heeft te maken met het feit dat het een heerlijke clitorale massage kan geven. Uiteraard kun je er ook prima andere lichaamsdelen mee masseren, wat als voorspel natuurlijk heerlijk is. Zo kun je het bijvoorbeeld heel goed samen met je partner gebruiken. Maar de meeste dames zullen de Europe Magic Wand toch vooral gebruiken om hun intieme delen mee te verwennen. Dit zal zeker zorgen voor een fantastisch orgasme en als je eenmaal deze toy gebruikt, dan wil je ook bijna niet meer anders. Als jij dus nog op zoek bent naar een nieuwe sextoy waar je zeker weten heel veel plezier aan zult beleven, dan zul je dus absoluut eens de Europe Magic Wand moeten proberen.

Pluspunten van Europe Magic Wand

Als je gaat zoeken naar wand massagers, dan zul je zien dat er verschillende varianten te krijgen zijn. Waarom nu kiezen voor de Europe Magic Wand? Een goede reden om hiervoor te kiezen is dat deze CE gecertificeerd is en dus gegarandeerd veilig is in gebruik. Doordat er een koelsysteem bij de motor zit, kan deze niet oververhit raken en zo is een lange levensduur gegarandeerd. Voor in het gebruik is het grootste pluspunt de krachtige motor waar het speeltje over beschikt. Waar de meeste toys op batterijen werken, werkt de Europe Magic Wand op netstroom en dat maakt de krachtige motor mogelijk. Dit geeft een veel krachtiger effect dan andere sextoys op dit gebied hebben! Een klein minpuntje is het natuurlijk wel dat je dan wel een stopcontact bij de hand moet hebben, maar doordat er een erg lang snoer aan zit, van meer dan twee meter, houd je toch voldoende bewegingsruimte en bewegingsvrijheid. Je zult er dus zeker niet in je handelen door belemmerd worden. Een volgend pluspunt is het feit dat er maar liefst zes verschillende standen in te stellen zijn en dat je gemakkelijk van de ene naar de andere stand kunt schakelen. Dit maakt het mogelijk om de intensiteit gemakkelijk wat te verlagen of juist de snelheid wat op te voeren, het is maar net wat jij lekker vindt! En tot slot is het dan ook nog zo dat er twee verschillende kopstukken bij de Europe Magic Wand te krijgen zijn. De standaard kop heeft een ronde vorm en is glad. Daarnaast kun je er het extra Genio opzetstuk bij kopen. Deze is niet helemaal rond, maar heeft een wat hoeken, wat voor een andere sensatie zorgt. Ook de nopjes die hier opzitten zorgen voor een ander gevoel dan met de standaardkop het geval is.

Koop het bij Hotstuff

De Europe Magic Wand heeft dus verschillende pluspunten:

  • een krachtige motor
  • zes verschillende standen
  • een lang snoer
  • veilig in gebruik
  • twee verschillende opzetstukken

Lijkt het jou ook heerlijk om hiermee aan het spelen te gaan? Dan moet je zeker eens bij Hotstuff kijken. Deze winkel heeft altijd exemplaren van de Europe Magic Wand op voorraad in hun winkel en hun webwinkel. En ook het Genio opzetstuk kun je bij hen uiteraard vinden. Als jij dus op zoek bent naar een nieuw leuk seksspeeltje om jezelf of je partner heerlijk mee te verwennen, dan is het dus een uitstekend idee om bij Hotstuff de Europe Magic Wand te kopen!