Fijn haardhout om te gebruiken

Als jij een stookkachel, open haard of schouw hebt, dan wil je hier natuurlijk goed haardhout voor hebben. Bij De Haardhout Handelaar is dit precies wat ze jou kunnen leveren. De kwaliteit van het hout dat zij aanbieden is zeer goed en ook over de prijs zal je zeker te spreken zijn. Bij DHH vinden ze het belangrijk dat je kunt rekenen op een goede service. Hier kun je dus ook op bouwen. Wanneer je hier haardhout bestelt leveren ze dit op een nader afgesproken tijdstip bij je af. Je hoeft hier niet per se thuis voor te zijn. Wel is het belangrijk dat de plek waar jij de bestelling wilt hebben goed aangegeven is, zodat de chauffeur geen problemen heeft om het hout neer te zetten. Bij DHH kun je verschillende soorten hout kopen.

  • Eiken
  • Beuken
  • Essen
  • Elzen

De verschillende soorten hebben allemaal hun specifieke eigenschappen. Afhankelijk van jouw voorkeuren en het soort haard dat je hebt, zal dit de keuze voor de houtsoort bepalen. We raden je dus zeker aan om rond te kijken op de website voordat je je keuze maakt. Je kunt uiteraard ook contact opnemen met de werknemers van DHH zodat ze je kunnen helpen bij het plaatsen van je bestelling.

Meer haardhout voor je geld

Zoals met alles wat je koopt, wil je er niet teveel geld aan kwijt zijn. Bij DHH krijgen ze dat op twee manieren voor elkaar. Ten eerste vragen ze een veel lagere prijs voor het haardhout dat ze aanbieden dan bij veel andere distributeurs. Daarnaast is de kwaliteit van het hout hier een stuk beter. Dit betekent dat je er veel langer van kunt genieten en dat het beter is voor jou en het milieu. Het stoken van hout is een zeer prettige manier om je huis te verwarmen. Veel mensen kiezen voor een elektrische manier van verwarmen, maar dit is zeker niet de enige of de beste manier. Met het juiste haardhout heb je de ideale manier om je hele huis te verwarmen. Afhankelijk van de houtsoort die je kiest, krijg je een ander soort vlam. Ook hierop kun je dus je keuze baseren. Voordat je je bestelling plaatst, bekijk zeker de specificaties van de verschillende opties die je hebt. Of neem contact op met DHH, zij kunnen je dan verder helpen bij het maken van je keuze.

Plaats jouw bestelling van haardhout vandaag nog

Het bestellen van haardhout bij DHH heeft uiteenlopende voordelen. Als je voor 17.00 uur ’s middags besteld, heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Het haardhout wordt door een van de chauffeurs van DHH persoonlijk bij jou thuis afgeleverd. Deze service is geheel gratis bij iedere bestelling. Dit is onderdeel van de uitstekende service van DHH. Ze garanderen daarnaast dat het hout ovengedroogd is. Ben je niet tevreden over het product? Dan kun je de bestelling binnen 14 dagen zonder opgave van reden retourneren aan DHH. Het hout is daarnaast al in praktische formaten gekloofd, zodat jij het direct kunt gebruiken. Is je huidige haardhout dus bijna op en heb je snel nieuwe nodig, omdat het weer ineens een stuk kouder is? Dan kun je dit dus met het hout van DHH al de olie de direct gebruiken. Als je meer informatie wilt dan vind je dat uiteraard op de website. Hier vind je ook alle soorten hout die ze aanbieden en alle specificaties die je nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken. Heb je je keuze gemaakt? Plaats dan je bestelling en ontdek zelf alle voordelen van dit bedrijf.