Hebt u behoefte aan thuiszorg in Oosterhout?

Voor thuiszorg in Oosterhout kunt u bij shbo.nl terecht. Voor zowel tijdelijke thuiszorg in Oosterhout, bijvoorbeeld als u een nieuwe heup hebt gekregen of ongelukkig bent gevallen staan we klaar net als voor permanente zorg. Ouder worden is aan de ene kant leuk, maar na een bepaalde leeftijd of een vervelend voorval niet meer. U wilt zo gezond mogelijk oud kunnen worden maar het kan betekenen dat u daar iets voor moet opgeven. U wilt immers niet dat uw ledematen sneller gaan slijten omdat u in een groot huis met vele etages woont. Daarom kunt u niet alleen thuiszorg in Oosterhout bij ons opvragen op de manier waarop u dat wenst, ook kunt u zich inschrijven voor onze seniorenwoningen. Deze woningen kunt u zien als aanleunwoningen. Dat betekent dat we u daar nog sneller van thuiszorg in Oosterhout kunnen voorzien dan wanneer u in uw huidige huis blijft wonen. Door u nu alvast in te schrijven op de wachtlijst en regelmatig te reageren op actuele advertenties slaat u twee vliegen in een klap. Kiest u voor thuiszorg in Oosterhout, dan kiest u hopelijk voor Volckaert want we bieden u:

  • Medewerkers die daadwerkelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar staan,
  • Jarenlange ervaring,
  • En een deskundige en vertrouwde aanpak waar u enkel van zult profiteren.

We passen de thuiszorg in Oosterhout aan op uw behoeftes

U wilt in uw leven de touwtjes in handen hebben, ook op latere leeftijd. En daar hebben we erg veel respect voor. Niemand wil in een bejaardentehuis terechtkomen, zeker niet tegen diens wil. Daarom is het niet meer dan logisch dat u ook bij de thuiszorg in Oosterhout de regie in eigen handen houdt. U geeft dus aan wat u wel en niet van ons verwacht. Zoekt u bijvoorbeeld hulp in de huishouding? Of hebt u tijdelijke verzorging nodig? Kunt u prima zelf boodschappen doen, ontbijt maken en voor de lunch zorgen maar wordt langdurig in de keuken kokkerellen u iets te veel? Dan helpen we u enkel met het koken van uw diner. Nogmaals: we gaan samen met u een plan van aanpak opstellen zodat de thuiszorg in Oosterhout kan worden toegespitst op uw wensen. We zijn een kleinschalig team en daardoor kunnen we erg snel schakelen. Dat betekent ook dat u de thuiszorg in Oosterhout voor uzelf en uw partner te allen tijde kunt aanpassen. Of u nu iets meer zorg nodig hebt of bijvoorbeeld zelf weer naar buiten kunt om boodschappen te doen of om familieleden en vrienden te bezoeken, u geeft het maar aan. Op onze website vindt u naast allerlei interessante weetjes over de thuiszorg in Oosterhout die wij verlenen ook actuele advertenties van woningen voor senioren. U kunt zich daar vrijblijvend op inschrijven ook al hebt u op dit moment geen behoefte om te verhuizen. Als u wat ouder wordt dan wilt u wel een aantal opties open hebben staan. Als dan blijkt dat u op een lange wachtlijst staat dan wordt niemand daar gelukkig van. Schrijft u dus op tijd in!

Vergeet u niet om u in te schrijven voor een seniorenwoning?

Combineer aldus de thuiszorg in Oosterhout van Volckaert met een seniorenwoning van SHBO voor een optimaal effect. Er is zowel een vestiging in Oosterhout als in Dongen dus we zijn niet alleen te allen tijde te bereiken we kunnen ook nog eens erg snel bij u aan de voordeur staan. Voor verder vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U kunt ons zowel via de mail als telefonisch een bericht sturen.