Hoera voor b-keus witgoed

Een paar weken geleden ben ik gestart met mijn zoektocht naar een nieuwe wasmachine, omdat mijn splinternieuwe ‘oude’ wasmachine helaas stuk is gegaan. Iets met een trommel die niet meer naar behoren werkt. Ik kwam al heel snel DeWitgoedOutlet.nl tegen, die dus b-keus witgoed aanbiedt, en heb eerst met hen gebeld om te kijken of mijn wasmachine eventueel nog gerepareerd zou kunnen worden. De Witgoed Outlet is dan wel geen bedrijf dat reparaties aanbiedt, maar ze wilden wel met me meedenken. Hier begint de eerste ster. Helaas was de conclusie dat de kosten van de reparatie hoger zouden zijn dan het aanschaffen van een nieuwe wasmachine. Dit bevestigde een reparatiebedrijf (wat ik later pas vond) ook. Flink balen natuurlijk, want nu zou het mij weer een flinke smak geld kosten om de was weer te kunnen doen. Toch viel het uiteindelijk mee. De Witgoed Outlet heeft namelijk verschillende opties. Zij bieden namelijk ook b-keus witgoed aan. Dat is dan witgoed wat ‘tweedehands’ wordt aangeboden. Natuurlijk letten zij er dan ook op dat, naast dat het tweedehands zou kunnen zijn, de producten nog wel meer dan goed genoeg zijn om dit weer door te kunnen verkopen. Zo wordt een product al een b-keus, wanneer een splinternieuw wasmachine wordt teruggestuurd maar waar de verpakking wel al is opengebroken.

Ik koos verstandig: b-keus witgoed it is!

Omdat ik al gebeld had met het bedrijf en ik interesse had voor b-keus witgoed vanwege de gemiddelde kosten die zij hanteren, had ik maar eens besloten om te kijken of er een goede wasmachine tussen zou zitten. Ik had een paar eisen: ik wilde géén bovenlader, het hoeft niet de grootste te zijn (want ik woon alleen) en het moet zuinig zijn. Echter heb ik verder helemaal geen verstand van wat goed zou kunnen zijn en wat niet. Omdat ik wel een goede wasmachine wilde, heb ik maar besloten weer eens te bellen met De Witgoed Outlet. Ik legde uit dat ik geïnteresseerd was in b-keus witgoed, maar dat ik nog wel eisen had. Ik werd wederom goed geholpen. Nadat ik had uitgelegd wat mijn eisen waren, wisten ze bij De Witgoed Outlet eigenlijk vrijwel direct wat voor b-keus witgoed het beste bij mij zou passen. Toen ik keek werd ik zelf ook blij, want het was niet al te duur én ik hoefde op kort termijn niet meer naar mijn ouders toe om de was te doen. Met een b-keus witgoed, of het nou een wasmachine is of een koelkast (want dat verkopen zij ook onder andere), kun je echt nog wel weer jaren vooruit. Het betekent dus niet dat je dan keer op keer een nieuw b-keus witgoed zou moeten halen om weer door te kunnen.

Van splinternieuw naar b-keus 

Waar ik, toen ik op kamers ging wonen, de fout maakte om een splinternieuwe wasmachine aan te schaffen ben ik nu gekeerd naar b-keus witgoed. Echt, ik raad iedereen aan om gewoon eerst eens te kijken of er iets tussen zit dat dus wel ‘tweedehands’ is, maar toch nieuw. Anders nieuw, maar wel nieuw genoeg zodat je jaren door kunt. Het scheelt zoveel als je kijkt naar de prijzen die zij hanteren. Daarom vind ik dat b-keus witgoed toch A-Keus Witgoed zou moeten heten. Hun aanbod is meer dan voldoende, hun kennis en hun kwaliteiten zijn super. Ik kom zeker terug bij DeWitgoedOutlet.nl en geef jullie vijf sterren. Dank jullie wel!

Lees meer…