Is er een feestje? Hang dan de slingers op

Op elk feestje moeten er toch zeker slingers hangen? Wij van maakmijnkindblij.nl zijn hier heilig van overtuigd. We hebben het natuurlijk wel over kinderfeestjes zoals de verjaardag van uw zoon of dochter. U kunt deze slingers in het holst van de nacht ophangen terwijl uw kinderen slapen. De volgende dag worden ze aangenaam verrast door deze vrolijke slingers. Hebt u geen tijd om slingers te kopen in een winkel in de fysieke buitenwereld? Niet getreurd want onze website verkoopt ze in alle soorten en maten. We bedoelen niet zo zeer de lengte van de slingers als meer de opdruk. Want die varieert nogal. Zo kunt u voor zowel uw dochter als uw zoon slingers kopen die echt bij hun passen. Houden ze bijvoorbeeld erg van de superhelden van Marvel? Of zijn ze meer fan van een bepaalde Disneyfilm? welke opdruk u dan ook wenst, de kans is groot dat wij het in huis hebben. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan weet u nu hoe u snel even alle feestartikelen kunt bestellen om er een prachtig kinderfeest van te maken. Overigens verkopen wij niet alleen dit soort feestartikelen. Misschien zoekt u ook nog een mooi cadeautje zoals een knuffel, sieraad of beddengoed met de afdruk van de helden van uw kinderen erop. Bestel het allemaal in één keer via onze website.

Slingers mogen bij geen enkele gelegenheid ontbreken

Is het overmorgen al zover? Gaat uw kind zijn eerste kinderfeestje geven? Dan is dat een moment om nooit te vergeten. Hebt u toch het idee dat u iets bent vergeten en komt u er nu pas achter dat het de slingers zijn? Maar werken jullie beiden fulltime en hebt u daardoor geen zin en tijd om nog het huis uit te gaan om een speciaalzaak met slingers te bezoeken? Dan moet u echt optimaal profiteren van ons ruime aanbod. Reken er maar op dat u hier de slingers zult vinden waar uw kind over sprak. Zowel met de opdruk van de Transformers, de Teenage Mutant Ninja Turtles als SpongeBob Squarepants, wij verkopen het allemaal. En deze slingers zijn helemaal niet duur. U betaalt nog geen 4 euro per slinger dus tel uit uw winst. Als u dit combineert met leuke drinkbekers en bordjes waar alle kinderen hun taart van kunnen eten dan is de kans groot dat u er niet eens verzendkosten bij hoeft te betalen. Hoe gaat dat betalen precies in zijn werk? U bent vast en zeker wel bekend met internetbankieren. In deze moderne tijden is er niemand meer die er aan ontkomt. Het is een veilige en beschermde manier om te betalen en dat is dan ook hoe u afrekent op onze website. Maak uw bedrag over via:

  • PayPal,
  • iDEAL,
  • uw credit card,
  • of een online overboeking via uw bank.

Bestelt u ze vandaag nog en ontvang ze morgen in huis

Als het echt niet langer kan wachten omdat u deze producten morgen al moet gebruiken dan kunt u maar beter voor 17.00 uur bestellen. Dan weet u in ieder geval zeker dat u ze morgen al thuisbezorgd krijgt. En als u het na sluitingstijd doet dan gaat er alsnog niet veel tijd overheen want alle afgebeelde producten hebben we standaard op voorraad. Naast de normale artikelen hebben we ook diverse producten in de aanbieding. Misschien ook wel de slinger die u wenst te kopen! Vergeet daarom niet om zo nu en dan een kijkje te nemen tussen de diverse aanbiedingen op de website. Blijf daarvan op de hoogte door u te abonneren op de gratis nieuwsbrief.