Loodgieter in Haarlem voor het onderhoud van CV-ketels

Bij TFK-installatie service kun je terecht voor allerlei werkzaamheden ten aanzien van onderhoud of reparatie van loodgieter gerelateerde zaken. Zo kun je bij TFK-installatie terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • CV-ketels
  • Storingen
  • Onderhoud
  • Lekkages
  • Ontstoppen

De vakmensen van TFK-installatie zijn zeer bekwaam en effectief. Ze lossen binnen een handomdraai diverse problemen op. Indien je bijvoorbeeld problemen hebt met je CV-ketel kunnen de vakmensen van TFK-installatie langskomen. Zo had ik onlangs een loodgieter in Haarlem nodig. Ik wilde onderhoud aan mijn CV-ketel laten plegen en ging online op zoek naar de geschikte partij. Zo googlde ik ‘loodgieter Haarlem’ en kwam ik al snel terecht bij TFK-installatie. Naast werkzaamheden aan mijn CV-ketel wilde ik namelijk ook de wc laten ontstoppen, vandaar dat ik op zoek was naar een erkende en betrouwbare loodgieter in Haarlem. Je kunt dit wel laten doen door een loodgieter die als zzp-er voor zichzelf werkt, maar ik wilde een erkend bedrijf langs laten komen. Je weet namelijk nooit exact wat je precies in huis haalt en of je wellicht meer schade laat aanrichten dan laat oplossen. Nu had een collega van mij op het werk ook al een keer eerder zakengedaan met TFK-installatie. Bij hem was een zeer bekwame loodgieter uit Haarlem over de vloer gekomen. Zij had het probleem dat het midwinter was en enorm vroor. Een geschikte timing voor de CV-ketel om ermee op te houden. Ze zaten al een aantal uren in de kou voordat ze een geschikte loodgieter in Haarlem konden vinden. Maar indien je TFK-installatie eenmaal gevonden hebt, ben je ook aan het juiste adres. Ze leveren een enorm snelle service. Het is opgelost voordat je het door hebt. Vervolgens hebben ze TFK-installatie ingeschakeld voor de jaarlijkse controles. De gemiddelde levensduur van CV-ketels is namelijk 15 jaar. Daarvoor is het natuurlijk noodzakelijk dat er op een regelmatige basis een controle plaatsvindt. Zodat de CV-ketel ook zo lang mogelijk mee kan gaan. Ze bieden bij TFK-installatie service interessante onderhoudscontracten aan, bij de aanschaf van een CV-ketel.

Loodgieter in Haarlem

Nu was ik ook op zoek naar een loodgieter in Haarlem voor de onderhoud van mijn CV-ketel. Ik had namelijk last van een storing. In sommige gevallen weet ik dat een dergelijke storing zelf op te lossen is. In eerste instantie had ik de tips die gegeven werden op de website van TFK-installatie opgevolgd. Zo heb ik eerst de thermostaat uitgezet. Dit kan in sommige gevallen namelijk al voldoende zijn. Mocht dit niet baten, dan kun je de volledige ketel uitschakelen.  Dit heet een volledige reset op de website van TFK-installatie. Helaas werkte deze reset ook niet. Vervolgens was ik bij de derde stap aanbeland. En dat is het opvoeren van de druk of om de radiatoren van lucht te ontdoen. Na alle stappen zorgvuldig doorlopen te hebben, heb ik toch naar de telefoon gegrepen. En dit was een enorme meevaller. Ik had binnen 30 seconden een werknemer van TFK-installatie aan de lijn. Een snelle service is een belangrijk kenmerk dat TFK-installatie karakteriseert. Vervolgens stond binnen een half uur een loodgieter uit Haarlem voor de deur. Gelukkig was de aanschaf van een nieuwe CV-ketel nog niet nodig. De loodgieter kon het probleem snel herstellen. Ook vielen de kosten mee.

Contact

Mocht je nou ook een nieuwe ketel of centrale verwarming nodig hebben? Neem dan contact op met de vakmensen van TFK-installatie. Ze staan voor je klaar als je ze nodig hebt. Je kunt op ze rekenen, want afspraak is afpsraak. Neem geheel vrijblijvend contact op via het telefoonnummer: 023-2050880 of vraag een vrijblijvende offerte aan via de website.