Ons prachtig akoestisch plafond

Wanneer je naar een nieuw huis verhuist, dan is dat natuurlijk fantastisch. Het is alleen altijd jammer dat er nog veel moet gebeuren voordat je je nieuwe woning ook echt in kunt. Ook bij ons was dit laatste het geval. Na maanden van zoeken hadden we eindelijk ons droompaleisje gevonden. Maar voordat het echt ons droompaleisje zou zijn moest er toch nog wel behoorlijk wat gebeuren.

  • Vloeren
  • Plafond
  • Badkamer en keuken

Met name op het gebied van het plafond was er duidelijk verandering nodig! Het zat vol barsten en scheuren en ook zaten er de nodige vochtplekken in. Zo wil je natuurlijk niet in je nieuwe huis beginnen! En dus zijn we ons gaan oriënteren op de mogelijkheden die er allemaal zijn op dit gebied. En dat is toch een stuk meer dan je denkt. Of in ieder, het aanbod verbaasde ons enorm. We waren er al snel achter dat het een zeer verstandige keuze zou zijn om te gaan voor een akoestisch plafond. Op die manier zul je echt nooit last hebben van een echo of galm in je huis en dat klonk ons toch wel heel erg goed in de oren! Een huis galmt eigenlijk altijd wel een beetje als er geen meubilair in staat, maar we wilden hier geen enkel risico in nemen en we hebben dus gekozen voor een akoestisch plafond.

Het bedrijf voor een akoestisch plafond

Toen werd het natuurlijk tijd om een goed bedrijf te vinden dat ons ook daadwerkelijk kon helpen met het ontwerpen en plaatsen van een akoestisch plafond. We hadden nogal de nodige eisen op dit gebied en het leek in het begin vrijwel onmogelijk om hier echt een goed en passend bedrijf bij te vinden. Maar toen we op de website van het bedrijf Marcel Wesseling terecht kwamen wisten we dat we hier zeker goed zaten. Hier doen ze echt alles voor je op het gebied van een akoestisch plafond en daar komt nog eens bij dat ze er ook nog eens uiteenlopende opties aanbieden voor het plafond. Zo kunnen ze het ontwerpen in verschillende kleuren, maar ook kan het akoestisch plafond bedrukt worden met afbeeldingen en prints. Zo kun je het plafond dus helemaal aanpassen aan jouw wensen en voornamelijk de woning waar je het in wilt laten plaatsen. Nadat we dit bedrijf ontdekt hadden duurde het dan ook niet lang voordat we onze keuze op dit gebied gemaakt hadden en we contact hebben opgenomen met de medewerkers van het bedrijf om de uiteenlopende mogelijkheden die ze hier aanbieden door te nemen.

Het geweldige eindresultaat

Een bedrijf kan natuurlijk een hele goede website hebben en hier allemaal lovende recensies op plaatsen en prachtige foto’s hebben van de projecten die ze tot nu toe hebben uitgevoerd, je weet toch eigenlijk nooit voor de volle 100% zeker dat dit ook is wat ze bij jou voor elkaar zullen krijgen. Dit is waarom we ons eerst goed hebben laten informeren over het akoestisch plafond dat het beste bij ons zou passen. Dit was een heel erg verhelderend gesprek waar we een hoop aan hebben gehad. Aan de hand hiervan hebben we ons akoestisch plafond laten ontwerpen en dat zag er echt prachtig uit. Vervolgens zijn de medewerkers van Marcel Wesseling aan de slag gegaan om het akoestisch plafond te plaatsen. Dit hele proces verliep verrassend snel en voor we het wisten was het plafond al geplaatst en konden we er dus van gaan genieten. En dat doen we zeker! Nog iedere dag zijn wij er blij mee dat we voor dit bedrijf gekozen hebben.