Overzettreden kleden uw trap af

traprenovatie-doe-het-zelf - OverzetredenVia traprenovatie-doe-het-zelf.nl kunt u snel overzettreden kopen. De website is een hele mond vol maar als u deze woorden in de zoekbalk van Google typt, dan hebt u ons snel gevonden. Overigens is het geen slecht idee om de website te bookmarken als u niet nu, maar pas over een paar maanden overzettreden wilt kopen. Wat zijn overzettreden? Uw trap bestaat in principe uit houten treden en een leuning. U kunt allerlei kanten op met deze houten treden. Veel mensen bekleden het met vloerbedekking zodat ze niet van de trap kunnen vallen. Ook kunt u enkel een gedeelte bekleden met tapijt zodat u figuurtjes zoals halve manen creƫert. De trap naar de zolderverdieping wordt meestal met rust gelaten, behalve een likje verf. Hebt u jonge kinderen? Dan zit een ongeluk in een klein hoekje. Brengt u daarom antislipstrips aan als u een houten trap hebt. In deze tekst willen we het hebben over ons aanbod op het gebied van dit soort treden. Dit zijn houten treden die u over uw oorspronkelijke treden heen zet. U bevestigt deze overzettreden met lijm die u uiteraard mee kunt bestellen via onze website. Kijkt u eens naar de diverse impressies die u kunt vinden op onze website.

Bestel overzettreden van eikenhout

Onze overzettreden zijn vervaardigd van eikenhout. Dit zijn bomen die we niet zo maar hebben gekapt. We maken liever geen gebruik van hardhout of hout dat afkomstig is uit bedreigde oerwouden. We planten na de kap altijd weer aan dus u mag er wel vanuit gaan dat onze treden gemaakt zijn van duurzaam verbouwd hout. U hebt de keuze uit twee types overzettreden:

  • Duo treden kunt u gebruiken voor trappen met een draai. U hebt de mogelijkheid om hier 2 schuine treden uit te zagen. Uiteraard kunt u er ook 2 rechte treden uitzagen.
  • Enkele treden kunt u bestellen indien uw trap een oneven aantal treden heeft zodat u niet en overzettrede overhoudt.

Online bestellen is een eenvoudig klusje. Bent u hier niet bekend mee? Lees dan even verder. Geeft u aan welke overzettreden u wenst. Naast het feit dat we zowel enkele als duo treden verkopen zijn ze er ook in verschillende afmetingen. Hebt u een keuze kunnen maken? Vult u dan uw gegevens in zoals uw naam, adres en telefoonnummer. Dan hoeft u enkel nog te betalen en dat kan geheel digitaal door gebruik te maken van uw creditcard. Hebt u een internetbankierenaccount? Log dan in via PayPal of iDEAL en maak het verschuldigde bedrag over. U ontvangt altijd een bevestiging en we laten het u tevens weten als de bestelling uw kant op komt.

Hebt u vragen over onze producten? Bel of stuur een e-mail!

Als u nog vragen hebt over bijvoorbeeld de bevestiging van de overzettreden of over het maken van een online bestelling, dan kunt u nu direct met ons in contact komen. Stuurt u al uw prangende vragen naar ons op in de vorm van een e-mail. Uiteraard kunt u ook onze klantenservice opbellen. Naast overzettreden hebben we nog veel meer handige producten om uw trap mee aan te kleden. We hebben onder andere uitlooptreden, stootborden en lijmen en kitten zodat u de treden snel kunt bevestigen. Leest u alles over het monteren bij onze montagetips! Bent u tevreden over onze producten? Dan wilt u misschien wel een cijfer geven over onze service en website. We hebben een gemiddelde beoordeling van maar liefst een 9.4 en daar zijn we erg trots op. Hebt u toch nog tips of opmerkingen? Dan horen we ze erg graag van u. Tot horens!