Rolgordijnen zijn sfeerbepalend

Bent u op zoek naar rolgordijnen? Laat ze dan eens op maat maken. Wij maken ze gratis voor u op maat want dat hoort nu eenmaal bij onze service. Kijkt u maar eens op gordijnen.nl en zoek dan verder naar de rolgordijnen. De lichtinval in uw huis is erg belangrijk. U hebt waarschijnlijk liever zonlicht dan kunstmatig licht. Houdt u daarom uw gordijnen gedurende de dag open. In de zomer kan het tegenwoordig behoorlijk warm worden. Onze huizen zijn er niet op gebouwd en daarom kan het lastig zijn om uw huis koel te houden. Door dan juist uw rolgordijnen dicht te houden kunt u zonlicht tegenhouden. Een airconditioner en ventilator zijn dan overigens geen overbodige luxe. En als het in de avond afkoelt dan kunt u de gordijnen opentrekken en de deuren tegen elkaar open zetten. Dan kunt u na verloop van tijd in de koelte slapen. Rolgordijnen hebben dus heel wat praktische functies. Maar ook qua design kunnen ze de sfeer bepalen. Weet u nog niet in welke kleur u de rolgordijnen wilt bestellen? Kijkt u dan rustig rond tussen ons uitgebreide assortiment. Denk er over na om bijvoorbeeld in bepaalde kamers rolgordijnen op te hangen en in andere kamers van uw huis andere type gordijnen. Wij zijn namelijk van alle markten thuis en kunnen naast rolgordijnen ook gewone gordijnen, jaloezieën en plissés op maat maken en snel naar u opsturen.

Wilt u uw slaapkamer snel kunnen verduisteren? Hang dan rolgordijnen op

Rolgordijnen worden voornamelijk in slaapkamers opgehangen. Als u vroeg naar bed gaat of lekker wilt uitslapen dan houden deze gordijnen het zonlicht goed tegen. Het licht dat toch naar binnen komt zal uniform over uw kamer worden verdeeld. Ze zijn eenvoudig naar beneden te trekken en met een simpele klik vast te zetten. Als u de rolgordijnen omhoog wilt doen dan trekt u ze voorzichtig naar beneden en dan helemaal omhoog. Dit klikmechanisme is zelfs voor kinderen eenvoudig te gebruiken. Omdat rolgordijnen niet hangen zijn ze tevens erg handig voor schuine ramen zoals in een dakraam op zolder. Het gaat dan vaak om kleine raampjes, maar als uw kind op zolder slaapt dan wilt u natuurlijk ook deze raampjes verduisterend maken. Is het daarom noodzakelijk om uw rolgordijn op maat te maken? Dan kunt u uw maten aan ons doorgeven als u een offerte opvraagt. We bekijken de maten en kunnen zelfs langskomen om uw raam gratis op te meten. Dan berekenen we de kosten en sturen we de offerte op. Gaat u hier akkoord mee ? Dan kunt u deze week al uw bestelde producten ontvangen want we gaan er direct mee aan de slag.

Bestelt u ze bij ons, daar krijgt u absoluut geen spijt van

Het is in de meeste gevallen niet nodig om producten op maat te maken. We hebben een ruime keuze aan verschillende dessins, kleuren en afmetingen zodat er voor ieder wat wils te vinden is. Op de website vindt u een handig instructiefilmpje zodat iedere doe-het-zelver zonder moeilijkheden zijn gordijnen op kan hangen. En hebt u dan toch nog vragen dan mag u onze klantenservice gerust even opbellen. Op werkdagen zijn ze bereikbaar van 10.00 uur tot 18.00 uur. U kunt nu direct al uw gewenste gordijnen kopen:

  • Stop uw producten in het digitale mandje en check of u de juiste afmetingen hebt gevonden.
  • Dan vult u uw contact- en adresgegevens in op het digitale formulier.
  • Ten slotte hoeft u enkel nog te betalen en dat kan via PayPal, iDEAL of uw Visa en Mastercard.
  • We sturen u een bevestigingsmailtje en laten u weten als uw artikelen verzonden zijn.