Well Fair

In uw eigen woning op een prettige manier leven lijkt voor veel mensen de normaalste zaak van de wereld. Toch wordt het, wanneer u ouder wordt, steeds lastiger om dit comfort en gemak te blijven behouden. Bij Well Fair begrijpen wij deze lastige situatie en hebben wij verschillende oplossingen om comfortabel en gemakkelijk te kunnen blijven wonen in uw eigen woning. Het doel van Well Fair is dan ook om senioren te ondersteunen om op hun oude dag zo lang mogelijk op een fijne manier zelfstandig te kunnen wonen.

Wat kan Well Fair voor u betekenen?

Ervaart u problemen bij bijvoorbeeld het traplopen, opstaan uit uw stoel of tijdens het douchen of uw huishouden? Bij Well Fair hebben wij vele oplossingen om zelfstandig wonen zo lang mogelijk vol te kunnen houden op een fijne manier. Zo kunnen wij trapliften installeren, hebben wij maatwerk fauteuilles en kunnen wij verstelbare bedden leveren die het opmaken van uw bed vereenvoudigen. Kortom is er bij Well Fair veel mogelijk. Eigenlijk meer dan op te noemen. Daarom creƫerde Well Fair in 2015 het belevingscentrum, waar in 30 hotelkamers de verschillende mogelijkheden zichtbaar worden gemaakt en waar u het gemak van de verschillende opties kunt ervaren.

Naast ons belevingscentrum geeft Well Fair natuurlijk ook graag advies op maat, bij ons op kantoor of bij u in uw eigen woning. Zo heeft Well Fair, sinds het begin in 1992, al vele mensen geholpen bij het vinden van hun ideale oplossing in comfort- en gemaksproducten. Over de verschillende activiteiten van Well Fair kunt u onder andere lezen op de blog.

Niet alleen fijn, maar ook mooi blijven wonen

Bij Well Fair zijn we van mening dat niet alleen comfort belangrijk is bij het wonen, maar willen wij dat onze klanten ook tevreden zijn over de uitstraling van de woning. Daarom leveren wij niet alleen maatwerk wat betreft het comfort en gemak van de producten, maar kunnen wij ook wat betreft het design maatwerk leveren aan onze klanten. Well Fair snapt dat het niet altijd makkelijk is om de nodige veranderingen aan te brengen in uw woning en wil dan ook graag tegemoetkomen aan de wensen die onze klanten hebben. Samen met u bespreekt Well Fair graag de mogelijkheden en kosten die hieraan verbonden zijn.

Meer weten over Well Fair?

Al vele klanten gingen u voor in het bestellen van producten bij Well Fair. Dit resulteerde in een beoordeling van 9,5 uit 10. Met deze waardering is Well Fair erg tevreden, maar natuurlijk wordt er altijd gestreefd naar meer. Bij Well Fair vinden we het van belang dat alle klanten volledig tevreden zijn en streven wij dan ook naar het totale ontzorgen van de klant, van het bestelproces tot aan het onderhoud.

Wilt u meer weten over het werk van Well Fair? Dan kunt u dit vinden op de website, de blog of in het belevingscentrum. Natuurlijk vertellen de medewerkers van Well Fair u ook graag meer over de mogelijkheden om op een fijne manier te wonen in uw eigen huis.