Wilt u een buffel schedel aan de muur?

Bent u dol op westerns of speelde u als kind vaak verkleed als cowboy of indiaan? Bent u erg geïnteresseerd in de skeletten van dieren of bent u simpelweg gefascineerd door het buffel schedel dat u op onze website ziet? U hebt helemaal geen reden nodig om een buffel schedel op te hangen. Want het staat simpelweg erg cool. En het voordeel van een buffel schedel is dat u het zowel binnen als buiten aan de muur kunt bevestigen. De buffel zoals we die kenden in de Verenigde Staten is vrijwel uitgestorven. Deze variant is ook wel bekend als de bizon. Maar de waterbuffel komt volop voor in Afrika en Azië. Wij importeren onze buffel schedel uit Thailand en we verkopen de buffel schedel in drie varianten:

  • Een ongebleekte en dus crèmekleurige buffel schedel,
  • De gebleekte versie. Een spierwitte schedel is dan wat u mag verwachten,
  • Of de gegraveerde schedel in een prachtige blauwgrijze kleur versierd met adembenemende gedetailleerde gravuren. U begrijpt dat deze variant duurder is dan de ongebleekte buffel schedel.

Naast schedels van buffels kunt u bij Buffalo Schedels ook schedels van andere diersoorten kopen zoals gegraveerde en gebleekte schedels van de Longhorn. Zo is er hopelijk voor ieder wat wils te vinden. Onze website kunt u beschouwen als een webwinkel. Maar natuurlijk wel met de uitzondering dat we continu ons aanbod vernieuwen. Elke schedel is immers uniek en bieden we zodanig als apart product aan. Ziet u op dit moment en prachtig gegraveerde buffel schedel? Dan is het verstandig om tijdig te bestellen anders kaapt iemand het voor uw neus weg.

Een buffel schedel is altijd uniek

Onze schedels komen uit Thailand en Tibet waar er genoeg dieren te vinden zijn. Natuurlijk zijn ze allemaal grondig schoongemaakt en behandeld zodat ze reukloos zijn en direct na levering aan de muur kunnen worden bevestigd. Koopt u het voor uzelf of is het een cadeautje? Misschien leuk voor vrienden die onlangs een huis hebben gekocht en van deze stijl houden. Dan hebt u een zeer origineel cadeau te pakken. Een bestelling maken is natuurlijk een peulenschil maar het is wel belangrijk dat u niet al te lang wacht. Want deze schedels zijn aan een opmars begonnen. Maak daarom vandaag nog uw keuze en vul vervolgens uw gegevens in. Denk aan uw adres, naam, telefoonnummer en e-mailadres. Klik op de buffel schedel die u wilt bestellen en betaal met een veilige betaalservice zoals PayPal of iDEAL. U krijgt na de bestelling een bevestiging van betaling in uw mailbox. We hebben alle producten standaard op voorraad tenzij het anders wordt vermeld. Dat betekent dat u vandaag kunt bestellen en u morgen al uw buffel schedel aan de muur op kunt hangen. Dat is overigens erg eenvoudig. Het enige wat u moet doen is een spijker of schroef in de muur slaan. Alle schedels hebben namelijk een stevig touw waaraan u ze kunt ophangen.

U hebt een ruime keuze in onze webwinkel, maar op is op

Wilt u graag iets meer weten over onze producten of onze werkwijze? En worden uw vragen niet beantwoord op de “Veelgestelde vragen”-pagina? Dan kunt u ons ook persoonlijk aanspreken door het online formulier compleet in te vullen. We vinden transparantie erg belangrijk. Daarom willen we nogmaals stellen dat alle producten legaal zijn geïmporteerd en dat het compleet legaal is om ze in of aan uw huis op te hangen. U wilt weten wat voor vlees er in de kuip ligt maar dat geldt ook zeker voor ons. Daarom krijgt u er alle certificaten van echtheid bijgeleverd.