Wilt u ook liever staand werken?

Vorig jaar heb ik een hernia opgelopen en daar heb ik heel veel last van gehad. Eerst kreeg ik van de dokter te horen dat ik veel moest rusten en daarom ben ik een hele tijd uit de running geweest. Vervolgens meende ik dat alles weer de goede kant opging en daarom ben ik weer aan het werk gegaan. Toen merkte ik dat ik nog helemaal niet klaar was, maar ik wilde niet meteen weer de ziektewet ingaan. Ik heb toen een enorme hernia opgelopen en daar heb ik heel veel last van gehad. Ik ben uiteindelijk geopereerd en ik moet nu altijd goed op mijn rug letten. Dat was eerst een probleem voor mijn werk omdat ik namelijk op kantoor werk. Ik moet dus de hele dag zitten en daarom heb ik gekeken of het mogelijk was om staand te werken. Ik heb namelijk gemerkt dat wanneer ik staand werken kan, ik het allemaal veel langer vol kan houden. Je rug blijft dan namelijk ook steeds in de juiste houding en daardoor kun je er zeker van zijn dat je niet snel klachten krijgt. Ik ben daarom met mijn baas gaan overleggen of hij mij wilde helpen om het staand werken voor mij mogelijk te maken en hij vertelde mij toen dat hij geld beschikbaar wilde stellen om het staand werken voor mij mogelijk te maken. Dat was prettig om te horen en ik mocht van hem gaan kijken waar ik een juist bureau kon vinden voor het staand werken. Ik heb toen gemerkt dat ik het beste naar de site van shiraz.nl kon gaan surfen. Deze site heeft namelijk heel veel mogelijkheden voor mensen die graag staand werken willen. Sowieso heeft deze site heel veel mogelijkheden voor mensen die graag goed willen werken want u kunt hier een veelvoud aan meubels vinden. Ik heb daarom gekeken naar de mogelijkheden om te zien wat het beste voor mij zou zijn wanneer het ging over staand werken. Het leuke aan de site van shiraz.nl is dat je niet alleen op de site een heel uitgebreid aanbod te zien krijgt, maar dat zij ook een showroom hebben waar je even naartoe kunt gaan. Dat leek mij een goed plan omdat ik dan het staand werken meteen even kon testen. Ik ben daarom in de auto gestapt en ik heb hun showroom even bezocht. 

Voor mij is staand werken veel beter

Ik heb uiteindelijk een heel mooi bureau kunnen aanschaffen waardoor ik nu heel goed staand werken kan. Ik ben daarom blij dat ik de site van shiraz.nl gevonden heb want ik merk sinds ik staand werken kan, ik heel veel minder last heb van mijn rug. Aan het eind van de dag voel ik mij ook heel veel beter. Genoeg reden dus om u ook op de mogelijkheid van  staand werken te wijzen. 

Heeft u ook kantoormeubilair nodig? 

Als u ook op zoek bent naar goed kantoormeubilair, dan raad ik u aan om:

  • Even naar shiraz.nl te surfen 
  • Te bekijken welke mogelijkheden u hier krijgt aangeboden 
  • Een bestelling via deze site te plaatsen 

Bekijk het aanbod vandaag nog even. 

Lees meer…