4 seizoenen dekbed is de ideale oplossing

beste-dekbed - 4 seizoenen dekbedHebt u het in de winter snel koud in bed en kunt u dan wel wat extra warmte gebruiken, maar hebt u in de zomer juist eigenlijk nauwelijks de warmte van een dekbed nodig? Dan is een 4 seizoenen dekbed voor u de ideale oplossing! Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om verschillende dekbedden te kopen. U kiest dan voor een extra dik en warm exemplaar voor in de winter, om er voor te zorgen dat u het ‘s nachts geen moment koud zult hebben. En voor in de zomer kiest u voor een lichter en luchtiger model, zodat u niet uw bed uitzweet. En dan is het in de lente en herfst natuurlijk zo dat de temperaturen er net tussenin zitten, dus eigenlijk hebt u voor die periodes van het jaar ook nog weer een ander exemplaar nodig. Met een 4 seizoenen dekbed is dit allemaal niet het geval, deze biedt voor het hele jaar een goede oplossing. Met een 4 seizoenen dekbed hebt u op ieder moment van het jaar een goede temperatuur in bed, zodat u altijd lekker kunt slapen. Hoe warm of koud het buiten ook is. Dat is natuurlijk wel zo handig!

4 seizoenen dekbed bestaat uit verschillende delen

Het grote pluspunt van een 4 seizoenen dekbed is dat deze uit verschillende delen bestaat. Doordat de twee delen verschillende diktes hebben, hebt u dan meteen voor ieder seizoen geschikte dekbedden in huis. Hoe kunt u dit nu gebruiken? Over het algemeen bestaat een 4 seizoenen dekbed uit een dikker deel en een dunner en luchtiger deel. U gebruikt het dan als volgt:

  • het dunne deel gebruikt u in de zomer
  • het dikke deel wordt gebruikt in de herfst en de lente, als het niet heel koud is, maar ook nog niet echt warm
  • de beide delen worden gecombineerd in de winter, om voor optimaal comfort en warmte te zorgen

Zo hebt u dus met één aankoop er dan meteen voor gezorgd dat u op ieder moment van het jaar een warm dek over u kunt leggen als u gaat slapen. Dit betekent dat u dus niet verschillende dekbedden hoeft te kopen om ervoor te zorgen dat u altijd comfortabel warm in bed ligt, maar dat u door het juiste deel van het 4 seizoenen dekbed te kiezen en eventueel beide delen met elkaar te combineren het altijd behaaglijk hebt wanneer u slaapt.

Beds & Bedding biedt verschillende opties

Wilt u een 4 seizoenen dekbed kopen, dan kunt u bij Beds & Bedding kiezen uit verschillende opties. Zo worden deze dekbedden bijvoorbeeld gemaakt van verschillende materialen. U kunt kiezen voor dons, maar ook voor wol of voor synthetische varianten. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen voordelen te bieden en heeft altijd bepaalde kenmerkende eigenschappen. Welk materiaal voor u de juiste keus is voor uw 4 seizoenen dekbed, dat is natuurlijk helemaal afhankelijk van uw eigen voorkeuren. Zo is dons bijvoorbeeld heel erg licht en heeft het een zeer hoge isolatiewaarde. Wol zorgt er dan weer voor dat warmte lang vastgehouden wordt en dat het vochtgehalte goed gereguleerd wordt. Zo heeft ieder materiaal dus eigenschappen die u meer of minder aan kunnen spreken. Daar komt nog eens bij dat u bij Beds & Bedding niet alleen kunt kiezen voor dons, synthetisch of wol, maar dat u ook nog eens kunt kiezen uit verschillende ondersoorten. Zo kunt u bij dons bijvoorbeeld kiezen voor ganzendons, maar ook voor eendendons. En bij wol bijvoorbeeld voor kameelhaar of lamswol. Beds & Bedding heeft dus voor iedereen het ideale 4 seizoenen dekbed in het assortiment!