Content marketing, is dat iets voor u?

Binnen internetmarketing zijn er vele opties. Wij van teamnijhuis.com raden het u in principe aan om:

  • Meerdere online strategieën te gebruiken voor een beter resultaat,
  • Om dit werk uit te besteden. Bijvoorbeeld aan een Premium Partner van Google die in de top twintig van Nederland behoort. Natuurlijk staat Team Nijhuis uit Borne in dat lijstje,
  • Kies voor een strategie die het beste past bij uw budget, uw wensen tot uitbreiding van uw bedrijfje, winkel of dienstverlening.

Omdat content marketing een belangrijke strategie is binnen internetmarketing willen we het daar in deze tekst graag even met u over hebben. Met content marketing wordt niet gekeken naar reclamevarianten. Natuurlijk is Google Adwords een niet al te subtiele vorm van marketing en valt in die zin niet onder content marketing. Het schrijven van seo teksten en het plaatsen op strategische plekken binnen uw site valt hier wel wat meer onder. Klantgericht denken, surveys houden, onderzoeken wat er onder uw klanten speelt en daar op in spelen, dat is wat we met content marketing bedoelen. Dit betekent dat u niet opdringerig over wilt komen. Schuif de kortingen niet in iemand zijn gezicht want dit kan absoluut averechts werken. Een goede balans tussen deze vorm van marketing, dat u aldus kunt beschouwen als en overkoepelende strategie met vele mogelijkheden, en een meer actieve benadering in de vorm van Google Adwords kan absoluut binnen enkele dagen al zijn vruchten afwerpen.

U kunt content marketing gerust aan ons overlaten

U hebt als winkelier wellicht geen kaas gegeten van content marketing. Toch doet u waarschijnlijk op de analoge manier ook aan klantenbinding. Misschien maakt u al gebruik van de pull-methodes in plaats van de push-methodes zodat u klanten niet afschrikt maar hen juist op een zachtaardige manier verwelkomt. Als u uw bedrijf online goed in de schijnwerpers wilt zetten dan is content marketing ongetwijfeld een uitstekende techniek. Wij hanteren 5 stappen waarmee we u proberen te helpen. Het gaat er ten eerste om dat uw bedrijf een goed imago heeft. Uw bedrijf moet een uitstraling hebben die overeenkomt met de wensen, normen en waarden van uw klanten en bezoekers. Ten tweede moet u geïnteresseerden binnenhalen en dat doen we niet meer filmpjes op YouTube of banners maar met behulp van Google Adwords. Deze leads zijn belangrijk. Want u wilt deze leads omzetten in klanten. Ten derde moet u goed vindbaar zijn via zoekmachines, met name via Google. Daarom schrijven we seo teksten en plaatsen ze op strategische plekken binnen uw site en linkbuildingwebsites. We kunnen u leren hoe u dergelijke teksten moet schrijven. Ten vierde wilt u de klant, lead of bezoekers blijven betrekken in de ontwikkeling van uw bedrijf. Nodig ze uit om input te geven, bijvoorbeeld in de vorm van een onderzoek zoals een enquête en houdt hen op de hoogte over de uitkomsten. En ten slotte is het verbeteren van de klantenservice enorm belangrijk. Het kan gaan om het trainen van callcenterpersoneel, tot het actief beantwoorden van e-mails en het reageren via sociale media.

Het schrijven van goede seo teksten is goud waard

Dankzij content marketing kunt u uw reikwijdte aldus enorm vergroten zonder hier erg veel geld te hoeven betalen. U hoeft geen dure reclamespotjes meer te schieten, Google Adwords is een goedkope reclameoptie. Hebt u hier nog vragen over en wilt u graag een offerte opvragen over onze content marketing? Dan bespreken we dat graag me u per mail, telefoon, chat of bij ons op kantoor in Borne. Bekijk ook eens de namen van de bedrijven die we reeds hebben geholpen.