Geld besparen met G4 led lampen

We willen natuurlijk allemaal goede lampen in ons huis hebben. Tenslotte is dit de manier om het lekker gezellig in huis te maken op het moment dat het buiten donker wordt. Het is echter altijd het geval dat lampen kapot gaan op het moment dat je het het minst kunt gebruiken. Dat is bij mij in ieder geval altijd weer de situatie. Ik probeer daarom altijd lampen in huis te hebben en daarvoor zul je eens in de zoveel tijd toch echt voor naar de winkel moeten.

  • Gloeilampen
  • Spaarlampen
  • Led lampen

Iedere keer weer vraag ik me toch af wat nu de beste keuze zal zijn. Je hebt tenslotte behoorlijk wat keuze op dit gebied. Jarenlang koos ik eigenlijk altijd voor spaarlampen. In mijn gedachten was dit de beste optie. Ze waren niet heel erg duur in de aanschaf en de naam spaarlampen gaf toch wel aan dat je hiermee ten opzichte van veel andere opties toch wel wat geld zou besparen op het gebied van energie. Led lampen zijn altijd een van de duurste opties waar je voor kunt gaan en deze sloeg ik dus eigenlijk altijd over. Totdat iemand mij vertelde dat zij al jaren voor G4 led lampen koos en deze kocht via de website van de Ledshop Groenovatie. Ik had dus al die jaren gedacht dat ik geld aan het besparen was, maar eigenlijk was ik dat helemaal niet aan het doen. Zeker niet als je het vergelijkt met hoeveel ik had kunnen besparen met bijvoorbeeld de G4 led lampen.

Mijn keuze voor de G4 led lampen

Op het moment dat ik hoorde dat ik toch echt voor de G4 led lampen zou moeten kiezen, heb ik hier vrijwel direct actie op ondernomen. Ik was voornamelijk heel erg nieuwsgierig hoeveel je nu echt zou besparen met het gebruiken van G4 led lampen. Op de dag dat mijn nieuwe energierekening in ging, heb ik de lampen die ik gebruik verwisselt voor de G4 led lampen en toen was het dus even afwachten. Ondertussen kon ik wel heerlijk genieten van het mooie licht dat afkomt van deze led lampen. Ook hier had mijn vriendin zeker niet over geloven. Ik weet niet of het kwam omdat ik gewoon voor een goede soort lampen heb gekozen of dat de kwaliteit van G4 led lampen echt zoveel beter is, maar de verlichting in mijn huis is er zeker op vooruit gegaan. En dat geldt ook zeker voor de hoogte van mijn energierekening. De led lampen zijn dan misschien wel hoger in de kosten wanneer je ze aanschaft, je bespaart een behoorlijk bedrag op de energierekening. Je kunt al binnen twee jaar de lamp terug verdiend hebben! Daar komt ook nog eens bij dat de G4 led lampen veel langer meegaan. Wel tot 15 jaar! Dat heb ik met een spaarlamp nog nooit voor elkaar gekregen!

Prachtige verlichting in mijn woning

Je kunt de G4 led lampen heel makkelijk bestellen op de website van Ledshop Groenovatie. Je hebt hier verschillende soorten waar je uit kunt kiezen. Ik heb hier zelf echt even de tijd voor genomen om te kijken wat nu de beste keuze voor mij zou zijn en in welke ruimte ik wat voor soort verlichting wilde hebben. Aan de hand daarvan heb ik mijn keuzes gemaakt en de bestelling geplaatst. Ik had deze de volgende dag al in huis en dat zonder hiervoor verzendkosten te betalen. Ik ben dan ook heel erg tevreden over de service van Ledshop Groenovatie en ik kan iedereen aanraden om hier led lampen te kopen.