De makelaar in Spijkenisse bij uitstek

Zoekt u naar een makelaar in Spijkenisse omdat u in deze stad nabij Rotterdam wilt gaan wonen? Gaat u bijvoorbeeld in de grote stad werken maar woont u liever in een wat rustigere plaats? Het forenzen is een peulenschil met zowel de bus, trein als met de auto. Het is in dit geval uitermate verstandig om een makelaar in Spijkenisse in de arm te nemen. Kiest u bijvoorbeeld voor ons, voor menladvies? Dan kunt u rekenen op ervaring en expertise in de regio. Wij weten wat er zoal te koop is en dan hebben we het natuurlijk niet alleen maar over ons eigen aanbod. Wij kunnen als aankoopmakelaar zoveel voor u betekenen. Want wat weet u eigenlijk over het kopen van een huis? Wat komt daar zoal bij kijken naast een goede hypotheek en uw intuïtie en voorkeuren? Het is een harde wereld en kent vele ups en downs. Het is een goed moment om uw huis te verkopen voor een duurder en groter huis want het gaat erg voortvarend met de huizenmarkt na de beroerde crash in 2008. Mensen hebben weer wat meer vertrouwen en de kans is groot dat uw bank een mooie hypotheek ter beschikking wil stellen, mits u natuurlijk geen verdere schulden hebt. Onze makelaar in Spijkenisse kan u niet alleen wijzen op het aanbod dat bij u past. We gaan graag met u mee tijdens de rondleiding. Er zijn tal van zaken waar u namelijk op moet letten zodat u daar niet na de aankoop pas achter komt.

De ideale makelaar in Spijkenisse voor koop en verkoop

Een makelaar in Spijkenisse kan aldus erg veel voor u betekenen. Zeker als u de plaats nauwelijks kent en niet zo goed weet wat de reputatie van een bepaalde buurt is. Want dan weet u natuurlijk ook niet wat een goed bod is dat u kunt indienen bij de verkopende partij. We gaan daarom graag met u mee en kunnen met de verkoopmakelaar onderhandelen. U hebt immers een beperkt budget waar u liever niet overheen gaat. Sterker nog, als de vraagprijs omlaag bedongen kan worden dan is dat alleen maar welkom. Wat zijn de andere diensten die we u graag als makelaar in Spijkenisse aanbieden? We hebben een aantal punten voor u op een rijtje gezet:

  • We inspecteren de woning voordat de overdracht plaatsvindt,
  • We bepalen de waarde van de woning want we zijn volleerd taxateurs. De taxatie is trouwens te verrekenen tijdens uw jaarlijkse belastingaangifte,
  • We bepalen samen met u wat de beste aankoopstrategie is,
  • En ten slotte zorgen wij ervoor dat alle belangrijke bepalingen worden opgenomen in de koopovereenkomst voordat u het gaat tekenen bij de notaris.

Dit en nog veel meer andere diensten biedt deze makelaar in Spijkenisse aan. Bent u daarentegen veel meer geïnteresseerd in de verkoop van uw huidige woning? Wij zijn namelijk ook aankoopmakelaar. Dat betekent dat we uw huis overkopen en vervolgens eventueel opknappen waarna we het weer doorverkopen. Is er bijvoorbeeld haast geboden bij de verkoop van uw huis dan is de verkoop aan deze makelaar in Spijkenisse wellicht een verstandige en slimme oplossing.

We helpen u bij de bemiddeling om een lage prijs te realiseren

Hopelijk lukt het u om snel een bod te doen op uw droomhuis. Schakel daarom vandaag nog de hulp van onze makelaar in Spijkenisse in door contact met ons op te nemen. U kunt uiteraard bij ons langskomen, de koffie en thee staan voor u klaar. Maar u mag ook bellen of mailen. Blijf op de hoogte van ons eigen aanbod en volg ons bijvoorbeeld op Facebook. Kijkt u ook eens op menladvies.nl.