Met Santos makelaardij is uw onroerend goed snel verkocht

Met Santos makelaardij is uw onroerend goed snel verkochtWilt u weg uit Schiedam? Wilt u naar een rustigere stad die niet onder de rook van Rotterdam ligt? Of gaat u vanwege uw werk nog dichter in de Randstad wonen? Wilt u liever in de buurt van Rotterdam gaan wonen maar niet in deze drukte? Kies dan in ieder geval voor Santos makelaardij. Want zoals u op santosmakelaardij.nl kunt zien kunnen wij u helpen bij de aankoop, verkoop en de huur van woningen in en rond Schiedam. Zo bieden we ook enkele koopwoningen aan in de grote havenstad zelf. daardoor is er altijd voor ieder wat wils te vinden. Kies voor koop of voor huur en zie online het gehele actuele aanbod. U kunt direct een rondleiding aanvragen en natuurlijk mag u uw eigen makelaar meenemen tijdens de rondleiding of om een taxatie te maken. Er valt altijd over de prijs te discussiëren. Maar we richten ons in deze tekst voornamelijk op diegene die zijn huis juist wil verkopen. Dat kunt u in deze moderne tijden natuurlijk helemaal zelf regelen. Maar wat is het bedrag dat u mag vragen? Hoe voert u een taxatie uit? En hoe kunt u het beste uw huis onder de aandacht brengen? Dat is een lastig karwei waar u maar beter Santos makelaardij voor in kunt huren want onze makelaars hebben aandacht voor detail. Zij kennen de huizenmarkt, plaatsen uw huis graag op de site maar ook op algemene huizensites zoals Funda en kunnen u verder helpen.

  • Zo kan Santos makelaardij de rondleiding voor geïnteresseerden regelen,
  • Gaan we met hun in gesprek om een goede verkoopprijs voor u te bedingen,
  • En uiteraard zal Santos makelaardij u ook helpen bij het eventueel vinden van een notaris waar het definitieve koopcontract getekend kan worden.

Santos makelaardij staat voor u klaar in Schiedam en omstreken

Wilt u dus graag uw huis verkopen? Dan is dit een geschikt moment. De huizenmarkt is namelijk erg aangetrokken. Van de crisis uit 2008 is nauwelijks nog iets merkbaar. Het wordt voor velen ook weer een stuk aantrekkelijker om een huis te kopen omdat het eenvoudiger wordt om een hypotheek te krijgen. Laat bijvoorbeeld uw huidige hypotheek overzetten op een nieuw huis dat u wilt kopen en laat uw huidige huis verkopen door Santos makelaardij. We komen graag bij u langs om een taxatie uit te voeren. Wist u dat een taxatie aftrekbaar is bij de belastingdienst? Dus tel uit uw winst. Uiteraard gaan we ook graag met u in gesprek over de makelaarscourtage. U kunt zich direct online bij ons inschrijven maar als u liever nog even de kat uit de boom wilt kijken dan doen we daar ook beslist niet moeilijk over. Neem in dat geval eerst contact met ons op zodat u de makelaar het hemd van het lijf kunt vragen. Wij staan vanzelfsprekend per mail en telefoon voor u klaar. Tevens kunt u tijdens kantooruren bij ons op de zaak langskomen.

Wilt u huren of toch liever kopen?

Santos makelaardij kan u ook adviseren over de vraag of u beter kunt kopen of huren. Dit varieert sterk en heeft vooral te maken met uw financiële zekerheid. Santos makelaardij kan u dan ook advies geven over hypotheken. Kunt u in de eerste plaats een hypotheek afsluiten en hebt u in de tweede plaats de zekerheid dat u die in de nabije toekomst kunt aflossen zonder daar al te erg onder te lijden? Voor tweeverdieners met een vast en stabiel inkomen is kopen zeker te overwegen terwijl een alleenstaande moeder met een parttime baan beter kan kijken tussen onze huurwoningen.