Een energiemaatschappij kiezen doe je met slimmetenergie.com

Een energiemaatschappij kiezen was nog nooit zo eenvoudig

Te veel betalen voor energie en gas: dat wil niemand! Toch lopen de kosten van energie in de loop van de jaren ongemerkt op. Energieleveranciers maken het elk jaar een stukje duurder. Een grote kans dus dat u op dit moment onnodig veel aan uw huidige energieleverancier betaalt. De bedragen kunnen fors oplopen en u kunt soms wel tot wel €450,- per jaar besparen als u van energieleverancier verandert! Het kiezen van een energiemaatschappij is alleen niet zo gemakkelijk. Er zijn meer dan twintig verschillende aanbieders en welke past nu bij u? Bij slimmetenergie.com kunt u gemakkelijk energieleveranciers met elkaar vergelijken en als u overtuigd bent van een andere energiemaatschappij is overstappen is ook snel gebeurd.

In vier stappen een energiemaatschappij kiezen die bij u past!

Een energiemaatschappij vergelijken en daarna kiezen, is met slimmetenergie.com heel simpel. in wel vier stappen heeft u een overzicht welke energiemaatschappij u kunt kiezen:

  1. Vul uw gegevens in. Om de energievergelijking te personaliseren hebben we als eerste uw adres nodig. Daarnaast hebben we gegevens nodig over wie uw huidige leverancier is, of u een enkel of dubbele meter hebt en hoeveel stroom en gas u verbruikt.
  2. In stap twee kunt u aankruisen of u voor duurzame energie wilt gaan. Hierbij kunt u kiezen uit stroom van windmolens, van zonnepanelen, alle groene stroom uit Nederland, gas wat CO2 gecompenseerd is of in het algemeen alleen duurzame leveranciers.
  3. Kies het soort contract. Wilt u een bepaalde looptijd van één of drie jaar of wilt u dat u uw energiemaatschappij weer zelf kunt kiezen als het duurder wordt en gaat u voor een direct opzegbaar contract. Daarnaast kunt u in deze stap kiezen welk energietarief u wilt: vast variabel of geen voorkeur.
  4. In stap vier kunt u uit alle energiemaatschappijen kiezen. Zo kunt u de verschillende aanbieders apart van elkaar vergelijken.

Waarom zou u vergelijken met slimmetenergie.com?

U vergelijkt natuurlijk met slimmetenergie.com om een energiemaatschappij te kiezen die bij u past. Er zijn twee grote voordelen aan het vergelijken met slimmetenergie.com:

  • U kunt eenvoudige energieleveranciers met elkaar vergelijken.
  • Vergelijken is helemaal gratis!
  • U kunt de energie los van het gas vergelijken.

Zo zijn al veel mensen geholpen met het kiezen van de goedkoopste energiemaatschappij: ‘Een energiemaatschappij kiezen is nog niet zo simpel als het lijkt! Er zijn zoveel aanbieders, dat het me niet lukte om ze te kunnen vergelijken. Met slimmetenergie.com was het zo gemakkelijk. Ik kon met een paar stappen een energiemaatschappij kiezen, wat mij uiteindelijk €250,- per jaar scheelde.’ ‘Ik wilde graag een energiemaatschappij die duurzame energie leverde. Met wel een stuk of twintig verschillende energiemaatschappijen vond ik het lastig om te overzien welke nu bij mij paste. Met slimmetenergie.com kreeg ik een heel mooi overzicht van alle duurzame energiemaatschappijen waaruit ik kon kiezen. Nu zit ik bij een maatschappij die bij mij past en mij ook nog eens per jaar veel geld scheelt. Beter kan niet!’ ‘Eigenlijk was ik helemaal niet op zoek naar een andere energiemaatschappij, maar toevallig stuitte ik op slimmetenergie.com. Ik volgde alle stappen om energiemaatschappijen te vergelijken en van het resultaat schrok ik. Ik kon €400,- per jaar besparen door over te stappen! Wat was ik blij dat ik toch had vergeleken. Ik heb een andere energiemaatschappij gekozen en heb, met het geld dat ik heb bespaard, iets leuks gedaan met het hele gezin. De beste keus die ik kon maken.’Wilt u ook een passende keus maken in energie? Ga naar slimmetenergie.com, volg de stappen en zie hoeveel u kunt besparen! Lees meer…