Een led profiel voor mijn kantoor

Een maand geleden verhuisde ik naar mijn nieuwe kantoor. Ik ben een boekhouder en werk als zzp’er. Ik werkte hiervoor in een klein kantoortje, maar ik wilde graag verhuizen. Het gebouw deelde ik met verschillende andere bedrijven, maar er waren vaak problemen. De beveiliging kwam vaak pas laat aan, waardoor ik in de ochtend moest wachten totdat het gebouw geopend werd. Ik ben iemand die graag vroeg begint en moest meerdere keren lang wachten. Ik vond het gebouw ook erg rumoerig en vond dat niet prettig werken, ik werk namelijk graag in een rustige omgeving. Ik had het kantoor uitgekozen, omdat het goedkoop was, maar dat had ik achteraf een beetje spijt van. Gelukkig vond ik een andere locatie die niet veel duurder is. Het gebouw is bijna de hele dag open en ik heb geen last van geluid van de andere bedrijven. Ik heb ongeveer 40 klanten, dus ik kon iedereen gemakkelijk laten weten dat ik verhuisde naar een andere locatie. Het enige nadeel is dat het kantoor erg donker is. De lichtinval is niet goed, waardoor het ook overdag donker is. Er is wel licht in het kantoor, maar dat vond ik niet mooi. Toen ik een paar weken geleden bij een collega op bezoek was, zag ik dat hij een led profiel in zijn kantoor had, dat wilde ik ook graag. Met een led profiel had hij erg mooi licht en het profiel verdeelde het licht goed, het was een soort lichtbalk. Als een lied profiel niet duur zou zijn, dan wilde ik er ook eentje kopen en in mijn kantoor laten plaatsen. Als het gemakkelijk zou zijn om te monteren, dan kon ik het ook zelf doen.   

Een led profiel gekocht via LedprofielKoning

Online zocht ik naar bedrijven waar ik een led profiel kon kopen. Ik vond verschillende bedrijven die het konden monteren, maar ik wilde graag eerst zien hoe duur een profiel zou zijn. Ik vond verschillende bedrijven, waaronder LedprofielKoning. Op de website https://www.ledprofielkoning.nl/ van LedprofielKoning, zag ik dat ze een groot aanbod hebben aan ledverlichting. Dit bedrijf is gespecialiseerd in ledlampen en verkoopt alleen deze artikelen, hierdoor hebben ze er veel verstand van. Ik zag dat ze erg veel goede beoordelingen hebben en dat de klanten erg positief zijn over dit bedrijf. Ik vond al snel een led profiel die ik mooi vond en het was niet duur om te kopen. Ik vergeleek de prijzen met andere websites en nergens was het zo goedkoop als hier. Bij het product stond welke materialen waren inbegrepen en welke ledlampen in het profiel passen. Zodoende kon ik gemakkelijk een ledlamp kopen bij de bestelling. Voor de zekerheid vroeg ik aan de klantenservice of ik het profiel zelf kon monteren en hoe ik dat moest doen. Dit werd netjes aan mij uitgelegd en de medewerker zei dat ik dit ook op de website konden vinden. Hierna bestelde ik het led profiel en de ledlamp en die zouden de volgende dag al binnenkomen

Gemakkelijk monteren

Het monteren van het led profiel en de ledlamp was erg gemakkelijk. Met de instructies van de website was ik erg snel klaar. Het licht in mijn kantoor is nu erg mooi en het kantoor is veel beter verlicht. Het is niet meer donker en dit komt ten goede aan de sfeer. Ik ben erg blij met mijn aankoop van een led profiel en ledlamp bij LedprofielKoning.

  • Ze hebben een groot aanbod
  • Zijn gespecialiseerd in Ledverlichting
  • De producten zijn erg goedkoop
  • De klantenservice is vriendelijk
  • Het monteren was gemakkelijk
  • Het was een goede aankoop