Infrarood panelen kopen voor op zolder

Sinds een halfjaar kan ik veel thuiswerken. Ik werkte hiervoor altijd op kantoor van een bedrijf dat meubels verkoopt, maar ze wilden dit graag aan de werknemers aanbieden. Voor mij kwam dit goed uit, want ik zat elke dat twee uur in de auto om op mijn werk te komen. Ik vind het werk erg leuk en had het erg naar mijn zin op het kantoor, maar dit bespaart mij veel tijd. Ik werk nu vaak 2, of 3 dagen in de week thuis en de andere dagen ga ik alsnog naar het kantoor. Wij hadden nog geen geschikte ruimte thuis waar ik kon werken, maar we hadden nog veel ruimte over op kantoor. Mijn vriendin en mij leek het een goed idee om hier een werkruimte voor mij te maken. Onze zolder was voorheen ons opbergruimte en wij kwamen hier niet vaak. Het was veel werk om alles uit te zoeken en we hebben veel spullen weggegooid. Als je ruimte hebt om dingen te bewaren, dan doe je dat meestal zonder er over na te denken. We kochten een bureau, een stoel en een aantal andere producten, zodat ik hier kon werken. De zolder is sinds 4 maanden mijn werkruimte en dat bevalt goed. Alleen als het erg koud was, dan was dit geen fijne ruimte. We hebben geen goede verwarming hier, waardoor het er snel koud is. Mijn broer vertelde mij dat ik infrarood panelen kon kopen om de ruimte te verwarmen. Hij zei dat ik gemakkelijk infrarood panelen kon plaatsen in deze ruimte, waardoor ik geen verwarming hoefde aan te leggen. Met infrarood panelen kan je snel en gemakkelijk een plek verwarmen, dit is vooral geschikt voor een ruimte waar je niet zoveel komt.  

Infrarood panelen kopen bij HeatXL

Mijn vriendin en ik hadden daarvoor nog nooit van infrarood panelen gehoord en wilden daarom meer informatie over de panelen lezen. We vonden verschillende pagina’s waarop we meer konden lezen over de panelen. Wij lazen wat de voordelen en nadelen waren en waar je ze het beste kan plaatsen. Na het bezoeken van deze pagina’s leek het ons goed om infrarood panelen te kopen en we gingen op zoek naar webshops om de panelen te kopen. We vonden een aantal bedrijven die dit soort artikelen verkopen en vergeleken het aanbod en de prijs. We vonden een aantal goedkope artikelen, maar hadden al gelezen dat deze artikelen vaak niet zuinig zijn, waardoor je uiteindelijk duurder uit bent. Een website waar we zuinige infrarood panelen konden kopen voor een goede prijs was HeatXL. Op de website https://www.heatxl.com/ zagen wij dat dit bedrijf aan bedrijven en particulieren verkoopt. We zagen dat dit bedrijf verschillende artikelen verkoopt die je in diverse kamers kan plaatsen. Aangezien wij al zonnepanelen hebben zouden wij de infrarood panelen hier gemakkelijk op kunnen aansluiten. We besloten om hier twee panelen te kopen voor de zolder. We hadden geen monteur nodig om de panelen te plaatsen en de bevestigingsmaterialen zouden worden meegeleverd.  

Een warme ruimte

Het kopen van infrarood panelen voor de zolder was een goed idee. Het monteren van de panelen was erg gemakkelijk en dit kon ik zelf doen. Ik kan nu werken in een ruimte die lekker warm is. Als ik weg ga, dan zet ik de panelen gemakkelijk weer uit. Voor het komen van infrarood panelen kan ik de website van HeatXL aanraden.

  • Ze hebben een groot assortiment
  • Voor bedrijven en particulieren
  • Gemakkelijk een ruimte verwarmen
  • Je hebt geen monteur nodig
  • De panelen verwarmen erg goed