Een modern huis laten bouwen door Gorate

Wie droomt er nu niet van een eigen huis. Er zijn niet voor niets zoveel liedjes gemaakt over het hebben van een thuis. Bij Gorate staan we klaar om deze wens in vervulling te laten gaan. We zijn gespecialiseerd in een modern huis bouwen. Niet alleen moderne woningen horen tot onze kernactiviteiten we bouwen alle soorten stijlen:

  • Eigentijds
  • Jaren 30
  • Herenhuis
  • Landelijk
  • Klassiek
  • Huizen met rieten daken
  • Speciale ontwerpen
  • Twee onder 1 kap woningen

Zo bieden voor iedereen wat huis en niet alleen voor degene die een modern huis willen bouwen. Ook is er de mogelijkheid om bij ons zogenaamde inspiratie woningen door te geven. Iedereen kent het moment wel dat je een afbeelding op internet of in een magazine tegenkomt waarvan je meteen denkt; daar wil ik wonen. Dat gaat mijn droomhuis zijn. We raden het daarom altijd aan om deze afbeeldingen goed op te slaan. Maak er desnoods een foto van met je telefoon. Op deze manier vergeet je nooit wat je nou echt wilde. Het werkt namelijk vaak dat als je eenmaal op het moment bent gekomen dat je een kavel hebt gekocht en een modern huis wilt bouwen dat je alweer vergeten bent wat je nou precies mooi vond. Nu bieden we op onze website genoeg inspiratie aan, dus leg jezelf vooral niet een te grote druk op. We snappen dat het een spannende stap is om een huis te bouwen. Daarom kijken we ook altijd met je mee en zullen zelf ook ontwerpen voordragen. Daar zijn we bij Gorate in gespecialiseerd. In het meedenken met de klant en het leveren van maatwerk. We weten dat het een grote investering is en dat er veel verwachtingen mee gepaard gaan. Een reden daarom is dat we gespecialiseerd zijn in verwachtingen management. Een eigenschap dat van groot belang is als het gaat om een modern huis bouwen.

Een modern huis bouwen: wat komt daar bij kijken?

Bij Gorate zijn ze op de hoogte van het gegeven dat een modern huis bouwen niet te vergelijken is met de aanschaf van een nieuwe auto. Het is een grote stap voor mensen. En iets waar mensen lang naar uit kijken en grote wensen bij hebben. We begrijpen dat u niet met de eerste de beste aannemer in zee gaat. Daarom hebben we verschillende manieren om de eventuele klant op de hoogte te brengen van de mogelijkheden. Zo kunt u via de website een brochure bestellen waarin alle informatie staat over o.a. een modern huis laten bouwen. Daarnaast kunt u zich aanmelden op de nieuwsbrief. Mocht u dermate geïnteresseerd zijn, raden we het aan om een persoonlijke afspraak met ons te maken. Zodat we echt de tijd voor u kunnen nemen om uw wensen door te spreken. En bovenal met u mee te kunnen denken wat realistisch is ten aanzien van een modern huis bouwen. We zijn op kantoordagen bereikbaar op het nummer: 0546-572025. Ons bedrijf zit in Raalte maar we werken door het hele land

Specialisme

Met name in vrijstaande huizen zijn we bij Gorate gespecialiseerd. We staan garant voor een hoge kwaliteit en we werken de kleinste details voor u uit. Een soort kwaliteitsgarantie beiden doordat de betaling van de bouw pas plaatsvindt bij het opleveren. Op deze manier bespaart u de bouwrente. U kunt het aan ons overlaten: een modern huis bouwen. Zodat u zich kunt richten op de inrichting van het huis. We weten namelijk dat dat een leukere activiteit is voor de kopers van een huis, omdat u daarmee het huis echt eigen kunt maken. Lees meer..