Op zoek naar een goede loodgieter?

Met meer dan 25 jaar ervaring als gespecialiseerde loodgieter is het altijd een goede keuze om voor TFK-Installatie Service te kiezen als u bijvoorbeeld lekkage heeft of als er een riolering verstopt zit. Er zijn veel verschillende problemen waar wij u bij kunnen helpen. Een adequate oplossing voor al uw problemen is dan ook wat u kunt verwachten als u ons belt om uw problemen op te lossen. Naast de reguliere loodgieter werkzaamheden kunnen wij ook uw CV ketel repareren of plaatsen. Dankzij de onderhoudscontracten die u bij ons af kunt nemen is het tevens mogelijk om er voor te zorgen dat problemen tijdig worden gevonden en hersteld. Voor problemen die snel de kop op steken en die snel moeten worden verholpen is het goed om te weten dat onze 24-uurs spoedservice er voor zorgt dat er altijd snel een loodgieter ter plekke is. Uiteraard is al ons personeel ervaren en uitstekend gekwalificeerd. Hierdoor kunnen wij u beloven dat de ontstane problemen zo snel mogelijk worden verholpen en op een kwalitatief hoogwaardige manier worden gerepareerd. Wij zijn voornamelijk actief in de regio Amstelveen, maar kunnen u ook in de rest van Nederland helpen bij diverse problemen. Een loodgieter die zijn vak verstaat kunt u vinden bij TFK-Installatie Service.

Met spoed een loodgieter vinden

Lang niet alle bedrijven waar u een loodgieter kunt vinden beschikken over een spoeddienst. Zeker het aanbieden van een 24-uurs service is niet iets wat u bij veel bedrijven kunt vinden. Als u daarom met spoed een loodgieter nodig heeft in de regio Amstelveen dan is het zeer verstandig om voor TFK-Installatie Service te kiezen. Er zijn namelijk veel problemen met bijvoorbeeld een CV ketel, lekkage of verstoppingen die snel moet worden verholpen. In de wintermaanden is dat al helemaal het geval. Als er dan niet snel een loodgieter te plek is dan kan het voor komen dat u een dag in de kou moet zitten of dat door de vele regen in die periode een lekkage een stuk erger gaat worden dan het hoeft te zijn. Een loodgieter die met spoed bij u komt, ook al is het midden in de nacht, is dan zeker een fijn vooruitzicht. Of het nou gaat om een lekkage door bijvoorbeeld losliggende dakpannen of een defecte dakgoot of juist een verstopping van een riolering waardoor uw toilet niet meer door wil spoelen, er is altijd een loodgieter paraat. De garanties die wij u kunnen geven zijn onder andere de volgende:

  • In tegenstelling tot veel andere bedrijven rekenen wij geen voorrijkosten
  • Wij geven u graag een garantie op reparatie
  • 24/7 spoedservice beschikbaar

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Omdat wij naast reparatiewerkzaamheden ook installaties van onder andere CV ketels graag voor u verzorgen kan het handig zijn om eerst een offerte aan te vragen. U zult zien dat wij als loodgieter eerlijke prijzen geven en bovendien geven we hierbij de garantie op hoge kwaliteit in zowel de installatie als ook de afwerking en het eventuele onderhoud. Als u nooit in de kou wilt komen te zitten dan is het namelijk mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Wij zorgen er dan voor dat door periodieke controles de kans op storingen en defecten enorm kan worden gereduceerd. Daarnaast zijn wij snel ter plekke als problemen zich onverhoopt wel voordoen. Bij het plaatsen van een CV ketel maken wij alleen gebruik van de beste merken en modellen. Denk hierbij aan toppers zoals Nefit, Vaillant en ATAG. Door kwalitatief hoogwaardige producten te gebruiken willen wij ervoor zorgen dat u als klant zo weinig mogelijk problemen zult ervaren.