Fina Forte helpt u met een ZZP hypotheek

ZZP Hypotheek? FinaForte is de specialist in ZZP hypotheken

Voor een ZZP’er is het doorgaans een stuk moeilijker dan voor iemand die in loondienst is om een hypotheek af te sluiten. Gelukkig is daar de firma Fina Forte. Dit bedrijf weet niet alleen als geen ander wat er komt kijken bij een ZZP hypotheek, maar kan u ook helpen om een ZPP hypotheek af te sluiten. U hoeft niet eens al jarenlang ZZP’er te zijn. U kunt namelijk ook al zo’n hypotheek afsluiten wanneer u nog maar kortdurend werkzaam bent als ondernemer zonder personeel. Dit zijn de voordelen van Fina Forte:

  • Hoogste slagingskans
  • Altijd de laagste rente
  • Ook voor startende ZZP’er

Wilt u inzicht krijgen in de mogelijkheden om een hypotheek af te sluiten? Dan kunt u om te beginnen al gebruik maken van de Hypotheekcalculator.

Voor deze mensen is de ZZP hypotheek

Met dat de recessie zijn intrede deed, zijn velen hun baan kwijtgeraakt. Dat was voor een groot deel van de werklozen reden om voor zichzelf te beginnen. Ze zagen de kans namelijk steeds kleiner worden dat ze op korte termijn nog weer voor een werkgever aan de slag konden gaan. Het zijn van Zelfstandige Zonder Personeel, ZZP’er dus, is aan de ene kant heel erg leuk. Het maakt bijvoorbeeld dat u alles zelf kunt bepalen. U bepaalt hoe u uw werk doet en hoeveel werk u aanneemt. U bent immers niet meer gebonden aan vaste kantoortijden en u dient zich ook niet meer te hoeven houden aan de betreffende regels. Vaak is het ook zo dat de ZZP’er gewoon lekker vanuit huis kan werken. Terwijl anderen in de ochtenduren al vroeg naar hun werk rijden, kunt u langzamer opstarten en hoeft u waarschijnlijk niet eens de deur uit. Het is gewoon een kwestie van de laptop openklappen en starten met werken. Er kleven echter ook nadelen aan het ondernemerschap. Zo hebt u een grote verantwoordelijkheid. Als u niet werkt, dan komt er ook geen geld binnen. Het is daarnaast afwachten of u iedere maand weer genoeg klanten hebt. U zult actief moeten gaan werven én het niet meer gebonden zijn aan kantoortijden heeft ook een belangrijk nadeel. Het werk gaat namelijk altijd door, ook in het weekend. U zult dus harder moeten werken voor uw geld. Er is echter nóg een belangrijk nadeel om te noemen. Dit heeft te maken met het willen kopen van een woning. Het is voor een ZZP’er vaak lastiger om een woning te kopen. U hebt immers geen vast inkomen. Nu is het niet zo dat u dus voor de rest van uw leven in een huurwoning moet blijven zitten. U kunt alsnog een hypotheek afsluiten met een beetje hulp. Dan kiest u voor een ZZP hypotheek van Fina Forte. Zij zijn specialist op het gebied van ZZP hypotheek en kunnen u als geen ander helpen met het afsluiten van een ZZP hypotheek. Dankzij een ZZP hypotheek kunt u alsnog uw droomhuis vinden en vormt het ondernemerschap geen belemmering meer. Deze firma garandeert een hoge slagingskans te hebben. Voor u is dat prettig om te weten. Het is dus meer dan de moeite waard om alleen al eens de website te bekijken om meer te weten te komen over de ZZP hypotheek.

Gratis gesprek aanvragen

Mocht u willen weten wat voor u de mogelijkheden zijn, dan is het zinvol om eens contact op te nemen. Voor het spreken van een specialist hoeft u in eerste instantie niet te betalen. U kunt gewoon een gratis gesprek aanvragen wanneer u meer weten wilt over een ZZP hypotheek om dit op uw eigen situatie te laten betrekken. Vul het formulier in op de site en verstuur deze online. Lees meer…