Gordijnen Enschede: belangrijke informatie voor u

Bent u op zoek naar mooie gordijnen? Enschede is de plek waar u net bent komen wonen? Wilt u uw nieuwe woning extra luxe gaan inrichten, zodat u er jaren maar dan ook jaren plezier aan kunt beleven? Dan is het heel goed dat wij u op dit moment even treffen. Graag willen wij namelijk eventjes van deze gelegenheid gebruik maken om u erop te wijzen dat u bij ons aan het juiste adres bent voor de juiste gordijnen. Enschede is onze vestigingsplaats. Wij zijn gevestigd aan de Zomerweg 155 en de reis naar ons is dus niet lang. Omgekeerd geldt het ook: als wij naar uw woning toe willen komen, dan zijn we er zo! En dat maakt het ideaal om bij ons uw nieuwe gordijnen in Enschede te gaan bestellen. Wij hebben zeer ruime ervaring op dit gebied en u kunt dan ook uitstekend bij ons terecht. Wij staan erg goed bekend en dat zegt natuurlijk al genoeg. Voorts is het ook nog eens zo dat de klant bij ons nog echt koning is. Wij houden zeer goed rekening met uw wensen, zodat u precies krijgt wat u wilt. En of dat nu gaat om luxueuze rolgordijnen, zonwering voor bijzondere raampartijen of nog weer iets anders… wij draaien onze hand er niet voor om. Op het vlak van gordijnen te Enschede zijn wij de nummer één!

Op zoek naar mooie gordijnen? Enschede biedt mogelijkheden

Het is een feit dat u voor goede gordijnen Enschede niet over moet slaan. Hier bevindt zich namelijk de firma ZonEx, waar al vele bedrijven en particulieren zijn geholpen aan de juiste gordijnen. Enschede is daardoor een stad geworden waar al veel van onze producten hangen of aangebracht zijn. Wij zijn bovendien van alle markten thuis en hebben het volgende voor u in petto:

  • Confectiegordijnen
  • Zonwering voor bijzondere ramen
  • Vitrages, om inkijk tegen te gaan
  • Allerlei raamdecoratie, want dat hoort er natuurlijk ook bij
  • Rolluiken, die aan de buitenkant van het raam aangebracht kunnen worden
  • Inbetweens en nog veel meer!

Twijfel daarom ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om ook voor ZonEx te kiezen. Dit zal u beslist geen windeieren leggen, want wij hebben de mooiste gordijnen. Enschede is de plek waar wij gevestigd zijn, maar wij komen ook graag bij u langs als u wat verder in de regio woont. Ons is niets te gek!

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Het staat als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan, omdat u bij ons een stuk voordeliger uit bent voor gordijnen. Enschede kent ook nog wel andere aanbieders, maar bij ons bent u in staat om vele euro’s te besparen op uw aankoop. Wij snappen als geen ander dat u liever niet te diep in de buidel wilt moeten tasten. Wij hanteren daarom standaard lage tarieven, niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Dus om de prijs hoeft u het niet te laten om eens extra goed uit te pakken. Wij zijn dé specialist op het gebied van gordijnen. Enschede is uw woonplaats? Of woont u vlakbij? Dan komen wij graag bij u langs om geheel vrijblijvend uw ramen op te meten en een offerte uit te brengen. Heeft u verder nog vragen? Neem dan vandaag nog een kijkje op onze site zonex.nl of neem even contact met ons op via het contactformulier of door een mailtje te sturen. U kunt ook altijd even bellen of langskomen in de showroom.