Mijn CV is nagekeken door een loodgieter uit Zeist

Toen ik vorige maand van vakantie terugkwam, merkte ik dat mijn verwarming het niet meer goed deed. Ik weet niet precies wat er allemaal aan de hand was, maar wanneer ik de knop opendraaide, hoorde ik enkel een beetje gepruttel en werd het niet warm in mijn huis. Ik vreesde dat ik iets verkeerds had gedaan toen ik weg ben gegaan en heb daarom meteen een loodgieter uit Zeist van Vadeka Van De Kamp ingeschakeld. Ik woon namelijk zelf in de omgeving van Den Dolder en dan zijn wij aangewezen op deze loodgieter uit Zeist. Deze kwam al heel snel naar mijn huis en deze heeft toen gekeken wat er allemaal aan de hand kon zijn. Deze loodgieter uit Zeist had al heel snel in de gaten dat er ten eerste te veel lucht in de buizen zat, en dat er ten tweede door de aanhoudende vorst van die dagen daarvoor een aantal buizen was stukgevroren. Deze loodgieter uit Zeist vertelde mij dat als ik dat wilde, hij het voor mij op kon lossen. Dat wilde ik natuurlijk maar wat graag want ik wilde graag weer een beetje warmte in mijn woning. Vandaar dat deze loodgieter uit Zeist zijn baas heeft gebeld met de vraag of zij nog buizen hadden liggen die geschikt waren voor mijn systeem en dat bleek het geval te zijn. Deze loodgieter uit Zeist is daarom meteen weer naar zijn loods gereden waar hij de betreffende buizen heeft opgehaald. Binnen een paar uur was deze loodgieter uit Zeist dan ook al druk bezig om de schade te herstellen en dat heb ik zeer gewaardeerd. Hij vertelde mij dat ik er de volgende keer goed op moest letten dat ik mijn cv niet helemaal uit zou zetten wanneer ik op vakantie ging omdat ik dan dus het risico liep dat de buizen stuk zouden vriezen. Er zit namelijk altijd water in de buizen en als dat bevriest zet het uit en scheuren de buizen. Dat geeft een hoop viezigheid en tevens kan het in de kosten lopen om de schade goed te herstellen.

Deze loodgieter uit Zeist heeft zijn werk heel goed gedaan

Toen de loodgieter uit Zeist klaar was met het herstellen van alle schade, vroeg hij mij of ik misschien ook geïnteresseerd was in het afsluiten van een onderhoudscontract met de loodgieter uit Zeist. Daar had ik wel oren naar want ik wilde graag voorkomen dat ik ooit weer veel schade zou oplopen. Toen ik vroeg wat een dergelijk onderhoudscontract met een loodgieter uit Zeist precies inhield, vertelde hij mij dat deze aangeboden werden aan mensen met een cv die eens in de zoveel tijd even nagekeken moest worden. Daarmee kun je eventuele schade snel herkennen en kun je meteen ingrijpen wanneer dat nodig is, vertelde deze loodgieter uit Zeist mij. Daar had ik wel oren naar en vandaar dat ik meteen een dergelijk contract heb afgesloten. Ik ben er nu dus zeker van dat er eens per jaar iemand naar mijn cv komt kijken en dus hoef ik me niet zorgen te maken dat er misschien iets mis aan het gaan is.

Ik heb bij dit bedrijf een onderhoudscontract afgesloten

Mijn cv draait momenteel weer op volle toeren en mijn huis is weer heerlijk warm. Ik ben heel erg tevreden over de diensten van deze vakman en zou hem dan ook aan iedereen willen aanraden. U kunt hem inhuren voor:

  • het controleren van uw cv installatie
  • het vervangen van leidingen van uw cv
  • het plaatsen van een nieuw toilet

Kijk snel even op de site Loodgietersbedrijf-Zeist.nl voor meer informatie. Lees meer…