Mijn huis verkopen in Sliedrecht

Sinds drie maanden wonen mijn vriendin en ik samen. Wij hebben allebei een partner die overleden is en daarom beiden een huis waar wij alleen in woonden. Het leek ons het beste om samen een nieuw huis te kopen om daar te gaan wonen, zodat wij een verse start zouden hebben. Ik zocht daarom een makelaar die mij kon helpen om mijn huis te verkopen in Sliedrecht en kwam al snel uit bij Hofstede Makelaardij. Deze makelaar heeft mij goed geholpen en zorgde dat ik mijn huis snel en voor een goede prijs kon verkopen. Ik heb sinds zes jaar een nieuwe relatie. Mijn vrouw was een aantal jaar daarvoor te jong overleden en ik verwachtte niet meer dat ik zo een goede relatie zou krijgen. Het was voor ons beiden vreemd om met een nieuwe relatie te starten, maar ook erg fijn. Wij hadden allebei iets vergelijkbaars meegemaakt en dat schepte ook een band. Wij hadden allebei een huis waar wij alleen in woonden en besloten om de helft van de week bij haar te gaan wonen en de andere helft bij mij. Wij wilden graag volledig samen gaan wonen, maar vonden het allebei lastig om bij de ander in huis te gaan wonen. Uiteindelijk besloten wij om een nieuw huis te kopen, waardoor ik besloot om mijn huis te verkopen in Sliedrecht. Het had geen zin om het huis nog te houden en er niets mee te doen. Mijn kinderen hebben allemaal al een huis en wilden het daarom niet kopen. Ik overwoog ook om het huis eerst te verhuren, maar dit leek mij veel werk, bovendien was het financieel verstandig om het huis te verkopen in Sliedrecht. Ik besloot daarom om op zoek te gaan naar een goede makelaar in de buurt, die mij kon helpen met de verkoop.

Hofstede Makelaardij hielp om mijn huis te verkopen in Sliedrecht

Ik wist dat er verschillende makelaars in de buurt waren, maar voor de zekerheid zocht ik online op huis verkopen in Sliedrecht een vond een aantal makelaars die ik nog niet kende. Een van de makelaars was Hofstede Makelaardij en ik zag veel positieve beoordelingen over dit bedrijf. Ik besloot om contact met ze op te nemen, om te bespreken wat zij voor mij konden doen. Ik was positief verrast over de professionaliteit van de makelaar en wij hadden een zeer prettig gesprek. Na dit gesprek besloot ik om mijn huis te verkopen in Sliedrecht via deze makelaar. 

Snel het huis verkocht voor een goede prijs

Van begin tot einde was ik zeer tevreden over deze makelaar. De makelaar hielp mij om een goede prijs voor het huis vast te stellen en nam mij het verkoopwerk uit handen. Ik werd tussendoor netjes op de hoogte gehouden van alle vorderingen. Ik had al snel verschillende geïnteresseerden en kon voor een goede prijs mijn huis verkopen in Sliedrecht. Ik ben zeer te spreken over Hofstede Makelaardij en raad dit bedrijf aan.

  • Ik las veel goede beoordelingen over dit bedrijf
  • Ik had een prettig gesprek met een makelaar
  • Wij hadden tussendoor goed contact
  • Ik kon snel mijn huis verkopen in Sliedrecht voor een goede prijs