Bloembakken kopen?

Op zoek naar bloembakken voor in uw tuin of balkon? tuinartikelen heeft een ruime collectie aan bloembakken speciaal voor het balkon of in de tuin. Fleur de tuin op met een aantal mooie bakken met kleurrijke bloemen erin, en de tuin is weer helemaal voorjaarsproof.

Bloembakken: soorten

Bloembakken zijn erg handig om aan het balkon te hangen. Ze zijn hier ook speciaal voor gemaakt zodat een balkon wat meer kleur krijgt en het meer als een tuin doet aanvoelen. In de bakken zit ook nog verschil, namelijk:

  • Een bloembak
  • Een bloemenmand

Een bloembak

Deze bakken zijn van het merk Geli. Deze bakken zijn van plastic gemaakt en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zijn ze ook weersbestendig wat best belangrijk is voor in een tuin of balkon. De bloembakken zijn te krijgen in verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit antraciet, groen, bruin, terracotta en wit. Voor elke smaak is er dus wel een bloembak te vinden. Naast de kleur kun je ook kiezen uit verschillende maten, namelijk:

  • 40 cm
  • 60 cm
  • 80 cm
  • 100 cm

Het is dus belangrijk om eerst even te weten welke maten geschikt zijn en passen. De hoogtes zijn bij al deze kunststof bloembakken hetzelfde. Deze bakken hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding en blijven lang goed. 

Een bloemenmand

De bloemenmanden zijn van het merk Burgon & Ball. Deze robuuste manden hebben een mooi design. Tevens zijn deze manden erg duurzaam en gemaakt van polypropyleen en handgeweven wilgen. De balkonmand is voorzien van twee handvaten en drainagegaten voor optimaal gebruik. Bij deze bloemenmanden zitten plantentassen om de plantjes, kruiden of bloemen zo goed mogelijk te kunnen planten. Hierdoor weet je zeker dat wat je er ook in hebt zitten, het goed zal gaan doen. De prijs van de bloemenmanden liggen wat hoger dan die van de bloembakken, dit komt omdat het van duurder materiaal is gemaakt, en de productietijd langer is. Maar je krijgt echt waar voor je geld. 

Voor het balkon

Alleen maar de beschikking over een balkon? Zowel de bloembakken als de bloemenmanden zijn zeer geschikt voor een balkon. Je hebt hiervoor alleen balkonhaken nodig die bij tuinartikelen ook gemakkelijk te verkrijgen zijn. De balkonhaken zijn in verschillende types waardoor voor elke bak wel een geschikte haak te vinden is. Ook deze haken zijn in de kleuren antraciet, groen, bruin, terracotta en wit te krijgen waardoor het een mooie eenheid zal vormen. Toch liever een neutrale kleur? De haken zijn ook verkrijgbaar in het zilver. Het is dus zeer aan te raden om bij het aanschaffen van een plantenbak er ook gelijk balkonhaken bij te nemen. Naast de haken kun je ook bijpassende onderzetters aanschaffen zodat de ondergrond niet wordt beschadigd. Wel zo fijn als je de tuin of het balkon netjes kunt houden. En je voorkomt dat al het water langs de bloembak op de grond valt. De onderzetter vangt het water goed op. 

Meer dan alleen bloembakken

Naast een hele mooie bloembak kun je bij tuinartikelen.nl nog veel meer moois voor in de tuin of op het balkon krijgen. Denk hierbij aan bloempotten, hangpotten, bloempot schotels en hele gave plantenbakken. Alle artikelen zijn gemakkelijk online te bestellen en zijn snel in huis.