Vervang de verwarming voor infrarood panelen

Hebt u weleens van infrarood panelen gehoord? Dit zijn in principe vierkante panelen die u eenvoudig aan de wand in uw woonkamer of een andere kamer in uw huis kunt ophangen. Het voordeel is niet alleen dat u de centrale verwarming niet meer nodig hebt, ze staan ook nog eens erg elegant bij de rest van het interieur. Deze infrarood panelen kunnen namelijk geleverd worden in vele dessins dus er is ongetwijfeld voor ieder wat wils te vinden. Geen gedoe meer met waterbuizen in uw huis en een lelijke grillige radiator in uw kamers. Deze infrarood panelen sluit u aan op het stroomnetwerk en dat betekent dat u gebruik kunt maken van duurzame en groene energie om uw huis te verwarmen. Langzaam zal de gastoevoer aan Nederlandse huizen verdwijnen en zal de centrale verwarming in de toekomst geheel overgaan op stroom in plaats van aardgas. Maar zover is het nog niet. U kunt al wel een grote stap zetten door in infrarood panelen te investeren. Bent u al geïnteresseerd en zou u hier graag wat meer over willen weten? Neem dan eens een kijkje op onze website, heatxl.com. Duizenden klanten zijn u al voorgegaan en slaan meerdere vliegen in een klap. Want een warm huis waarbij u een lagere energierekening mag verwachten zal het vervolg zijn van de infrarood panelen van HeatXL.

Onze infrarood panelen zijn eenvoudig in gebruik en onderhoud

Wat is het verschil qua techniek? Door een verwarming stroomt heet water dat u regelt met een thermostaat. Het geeft warmte af aan de lucht dus deze warmte stijgt naar boven. Lage objecten waaronder de bank in de kamer maar ook uw voeten en de vloer blijven langer koud. U zult de thermostaat wellicht hoger willen zetten dan u eigenlijk van plan bent. Met alle gevolgen van dien. De infrarood panelen verzenden zoals de naam al zegt IR-straling. Dit type straling van het elektromagnetische spectrum is volstrekt ongevaarlijk. In tegenstelling tot een ouderwetse radiator geeft het zijn warmte niet af aan de lucht, maar aan de objecten in het huis. Denk aan de uren, de vloer, de meubels maar ook uzelf. Deze warmte wordt uiteindelijk weer aan de lucht afgegeven als deze objecten de gewenste kamertemperatuur hebben bereikt. Dus de gehele kamer wordt op een totaal andere manier verwarmd waarbij de warmte beter verspreid wordt en u het sneller warm krijgt. Ook deze infrarood panelen bedient u met een thermostaat. Natuurlijk hangen we de thermostaat ook op in uw huis, bijvoorbeeld naast de thermostaat van de centrale verwarming. In principe kunt u in elke kamer van uw huis infrarood panelen ophangen, maar als u graag de kat uit de boom kijkt dan zou u eerst kunnen beginnen met de woon-, slaap-, en studiekamer.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan

U kunt online de diverse modellen op onze website bekijken. Wilt u iets meer weten, bijvoorbeeld de prijzen, levertijden en bevestiging? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan. Natuurlijk kunt u ok persoonlijk contact opnemen met onze klantenservice. Klim in de pen en schrijf hen een e-mail of bel hen tijdens kantooruren even op. Ook via de sociale media waaronder YouTube en Facebook kunt u alles vinden over onze infrarood panelen. Dit product is een relatief nieuw product dus er komen steeds meer spelers op de markt die infrarood panelen ontwikkelen en innoveren. We doen ons best om de A-merken ertussenuit te pikken zodat u altijd waar krijgt voor uw geld. U kunt denken aan merken zoals:

  • Welltherm,
  • Ecaros,
  • Of ons eigen merk: HeatXL.

Direct bestellen? Kijk dan snel in onze webshop.