Vindt u bij ons handige verhuis dozen

Gaat u dan toch eindelijk verhuizen? Is het u gelukkig gelukt om in deze moeilijke tijden op de huizenmarkt een mooie slag te slaan? Dan willen we u hierbij graag van harte feliciteren. Het is in deze financieel lastige tijd moeilijk om een huis te kopen laat staan te verkopen. Hopelijk hebt u uw droomhuis kunnen vinden en gaat u dus een stapje op de ladder. Dan kan de voorpret pas echt beginnen en kunt u gaan nadenken over praktische zaken zoals verhuis dozen. Hebt u vele verhuis dozen nodig omdat u al erg veel spullen hebt? Kiest u dan voor ons want op beeboxx.nl vindt u diverse verhuis dozen, geheel op maat. Dat maakt het verhuizen wel erg eenvoudig want deze verhuis dozen zijn snel uit te klappen en in elkaar te zetten zodat u in no time kunt beginnen met het inpakken van al uw spullen. Natuurlijk zijn er ook genoeg artikelen die u helemaal niet gaat inpakken. Denkt u daarbij aan grote meubelen, witgoed en lampen. Toch gaat het de overgrote meerderheid van uw spullen in dozen en dat betekent dat deze dozen wel tegen een stootje moeten! Onze verhuis dozen zijn gemaakt voor slechts een doel: veilig vervoer van al uw te verhuizen artikelen. Daardoor weet u dat u bij ons waar voor uw geld krijgt en er tijdens het vervoer niets mis kan gaan met uw artikelen.

Wij verkopen verhuis dozen in diverse soorten en maten

Onze verhuis dozen koopt u niet! U huurt ze voor een bepaalde tijd. Zoals u op de website kunt zien hebt u de keuze uit drie verschillende pakketten. Maakt u uw keuze op basis van de grootte van uw gehele interieur. En mocht het toch zo zijn dat u te weinig verhuis dozen hebt ontvangen, dan kunt u er een aantal dozen bijbestellen. Op die manier weet u in ieder geval dat u duurzaam met het milieu omgaat. U krijgt deze verhuis dozen namelijk tot aan de deur afgeleverd voor:

  • 2 weken,
  • 3 weken
  • Of 4 weken. Geheel afhankelijk van de duur en grootte van uw verhuizing. U begrijpt natuurlijk wel dat de huur hoger is als u langer wilt huren.

Nadat u hebt besteld leveren we de verhuis dozen in principe binnen enkele werkdagen af. Zet u al uw artikelen alvast klaar en vergeet niet extra zorg te dragen voor gevoelige producten zoals glaswerk en elpees, mocht u die nog verzamelen.

Bestellen? Doet u dat eens online, dat is veel eenvoudiger!

Het online huren van deze dozen is een eitje. U kiest eerst uit welke u hebben wilt. Vervolgens bekijkt u of u genoeg hebt. Vergeet niet om er verpakkingsmateriaal bij te bestellen mocht dit nodig zijn. Denk daarbij aan folie, inpakpapier en/of verhuisdekens. Hebt u hulp nodig bij het vervoer van zware objecten zoals de koelkast en de wasmachine? Huur er dan direct een steekwagen of een “hondje” bij. Dat laatste is een houten plaat op wieltjes waar u witgoed op kwijt kunt zodat u het eenvoudig op en af kunt rijden. Nadat u dit allemaal hebt uitgezocht en op onze website hebt aangegeven kunt u uw eigen gegevens invullen en betalen door gebruik te maken van internetbankieren. U krijgt van ons een e-mail met daarin de bevestiging en de levertijd. Uiteraard staat hierin ook vermeld wanneer we de dozen weer komen ophalen. Wilt u graag dat we bij uw nieuwe of bij uw oude huis langsgaan om de dozen af te halen? Vergeet deze informatie niet te vermelden op het contactformulier!