Grote hanglampen online uitkiezen

Grote hanglampen uitzoeken vind ik erg moeilijk. Er zijn zoveel lampen die ik mooi vind en het liefst zou ik ze allemaal kopen. We waren net klaar met onze verbouwing en moesten op zoek naar de juiste lampen. We hebben een houten huis laten verbouwen tot een waar droomhuis voor mijn man en de twintig paarden. We hebben een houten huis waar we in wonen en daarnaast staat een grote manege met twintig stallen. Precies genoeg voor alle paarden. Sommige mensen verklaren ons voor gek dat we zoveel paarden hebben, maar ik vind het echt het einde. Mijn man is dierenarts en kan ook vee behandelen. Ikzelf werk als dressuur instructeur en mocht er iets met een paard aan de hand zijn, dan kan ik altijd mijn man even bellen. Elke ochtend hebben we spreekuur, maar meestal gaat hij bij de mensen zelf langs. De manage en de stal zijn echt mijn kindjes en ik wil dat die in perfecte staat zijn als de paarden erin staan. Grote hanglampen zijn daarom van groot belang en het liefst zou ik diezelfde lampen willen laten terug komen in ons woonhuis. Grote hanglampen zullen daar prachtig staan. Mijn moeder is altijd erg begaan met de paarden en is dan ook vaak op de manege te vinden. Samen met haar gingen we eerst maar eens op internet zoeken naar lampen. De ideale website was al snel gevonden en het uitkiezen kon beginnen.

Grote hanglampen in alle soorten en maten

Op de website van lampentoppers.nl is er een super groot aanbod van alles op het gebied van lampen en wanddecoratie, zoals:

  • Buiten lampen
  • Binnen lampen
  • Kapstokken
  • Lampenkappen
  • Ventilatoren

Het liefst wilden we dezelfde lampen voor binnen als buiten. Grote hanglampen waren in grote getale op de website te vinden. Het was best moeilijk kiezen, maar stiekem wisten we al waar onze voorkeur lag. We kozen uiteindelijk voor een hanglamp bestaande uit een drietal stalen kappen met gouden binnenkant, de zogenaamde: ‘Hanglamp Industrial Tube 3 Lichts Kap’. We vonden het super en hebben direct een bestelling geplaatst. Deze lampen konden we zowel in de stal als in de manege en het woonhuis plaatsen. In het woonhuis hebben we verschillende borden en schalen die erg doen denken aan de stalen kappen van deze lamp. Het is geweldig dat alles op het erf op die manier een eenheid vormt. De kippen kakelen in het rond en toch heerst er rust en eenvoud op het erf. Ik vind het belangrijk dat er een soort rustige boerse sfeer hangt, maar toch een vleugje chique tegelijkertijd.

Een lamp voor elke kamer

Grote hanglampen vinden was dus uiteindelijk toch niet heel moeilijk. Wat wel moeilijk is, is om niets meer te kopen op de website van lampentoppers.nl. Er is echt voor iedere smaak een lamp. Je zou elke kamer van je huis een totaal ander aanblik kunnen geven door het gebruik van verschillende lampen. Uiteindelijk hebben we toch besloten om nog iets op de website te kopen. Het waren de spots voor buiten. Grote hanglampen geven wel heel veel licht, maar als je ze uit doet is het super donker, ook buiten. De spots voor buiten kunnen de hele nacht aan blijven staan. Het zijn speciaal ingebouwde spots in de oprit en langs het pad naar de stallen toe. Hierdoor kan ik ook gemakkelijk mijn weg vinden als ik terugkom van een buitenrit in de winter. In de winter willen de we lampen instellen zodat ze dagelijks om zes uur in de avond aangaan en in de ochtend om 9.00 uur weer uitgaan. Grote hanglampen vind ik persoonlijk mooier, maar deze spots zijn ook erg handig.