Waar kan ik terecht voor 3d printen Amsterdam?

Het aanschaffen van een eigen 3d printer is echt niet noodzakelijk meer om te willen printen in 3d. Het is namelijk ook een optie om een copyshop te bezoeken om hier uw ontwerp te creëren. Voor 3d printen is Amsterdam bijvoorbeeld een stad waar veel copyshops zitten waar u dit kunt doen. Wilt u weten waar u 3d printen kunt in Amsterdam, dan vindt u hier meer informatie over op de website Llowlab.nl. U leest hier bijvoorbeeld dat 3d printen in Amsterdam mogelijk is bij CRE8. Ook is 3d printen in Amsterdam mogelijk bij Fablab. Op deze site vindt u overigens niet alleen alle informatie over 3d printers, maar ook over bijvoorbeeld:

  • Wat is 3D scannen
  • Hoe werkt een 3D scanner
  • Producten

3d printen Amsterdam bij diverse copyshops

Ik vind het enorm leuk om dingen zelf te maken. Vroeger al was ik vaak in de weer met wat triplex en een figuurzaag om figuren uit te kunnen zagen. Daarna ging ik het schuren en verfde ik het in de gewenste kleur(en). Door de jaren heen heb ik op die manier heel wat stripfiguren uitgezaagd. Als ik er weer eentje klaar had, dan hing ik die op een plekje in mijn kamer. Zo had ik er dus na verloop van tijd een heel aantal hangen. Meestal deed ik zulke dingen in het weekend, wanneer ik lekker vrij was van school. Eerst maakte ik een ontwerp. Dan haalde ik wat stripboeken tevoorschijn en zocht ik naar een geschikte tekening die ik na zou kunnen tekenen. Het duurde eventjes voordat ik de tekening naar perfectie had getekend, maar daarna kon ik lekker aan de slag in de garage. Ik was hier graag, omdat het er lekker stil was. Toch kon het er in de winter ook erg koud zijn, waardoor goed inpakken noodzakelijk was om warm te blijven. Inmiddels zou ik het misschien heel anders aangepakt hebben. Natuurlijk hadden we in die tijd al heel wat technologische snufjes, maar hadden we nog niet de beschikking over een 3d printer. Sterker nog, die stonden in die tijd nog niet eens. Hadden we in die tijd wél in huis gehad, dan had ik zonder twijfel er vaak gebruik van gemaakt. Dan zou ik via de computer een ontwerp maken van het stripfiguur dat ik op mijn kamer zou willen hebben hangen. Ik was altijd al geïnteresseerd in computers, dus dat zou een mooie combinatie geweest zijn. Het is alleen best duur om zo’n apparaat in huis te willen hebben, zeker wanneer er hoge eisen aan gesteld worden. Dan is het een stuk idealer om voor 3d pinten naar Amsterdam te kunnen gaan. Hier is namelijk een winkel gevestigd waar het 3d printen in Amsterdam dus mogelijk is. Diverse copyshops zijn al overgegaan op de aanschaf van dit apparaat, omdat er zoveel vraag naar is. Het is een geweldige uitbreiding van hun diensten, waarmee ze laten zien dat ze echt met hun tijd mee gaan. Het klinkt misschien niet heel praktisch om voor 3d printen naar Amsterdam te moeten gaan, maar u hoeft natuurlijk niet alleen voor het 3d printen Amsterdam aan te doen. Maak er gelijk een leuk dagje uit van. Deze stad heeft zoveel te bieden!

Alles over de nieuwste ontwikkelingen

Wilt u meer weten over 3d printen in Amsterdam, dan kunt u hiervoor terecht op de site Llowlab.nl. Deze website is speciaal ingericht voor alles wat ook maar met 3d printen te maken heeft. De mensen achter deze website weten dan ook alles over de nieuwste ontwikkelingen en delen deze graag met u.