We hebben katoenen tassen met ons logo bedrukt

We hebben katoenen tassen met ons logo bedrukt of beter gezegd: laten bedrukken door maxilia.nl. We zijn een jonge onderneming die klantvriendelijkheid en transparantie hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast willen we onze collega’s aan ons binden en hen blijven motiveren. Zo nu en dan een presentje aan hen geven hoort er in onze ogen bij. Daarom gaan we regelmatig met Maxilia in zee want niet alleen kunnen we bij hen kantoorartikelen en bedrijfskleding laten bedrukken, we hebben aldus onlangs katoenen tassen met ons logo bedrukt. Het prettige aan katoenen tassen is het feit dat ze milieuvriendelijk zijn. Ze zijn niet gemaakt van iets kunstmatigs zoals plastic dat er honderdduizenden jaren over doet om afgebroken te worden door het milieu. Het is tevens niet gemaakt van dierenhuiden maar van een plant en volledig biologisch afbreekbaar. Deze tassen zijn zeer sterk en gaan jarenlang mee zonder te slijten. We vinden het tevens een ideaal product omdat we hier onder andere de volgende gegevens op kwijt konden:

  • Ons eigen bedrijfslogo. Maxilia heeft dan ook onder andere onze katoenen tassen met ons logo bedrukt die we zelf hebben ontworpen en snel konden uploaden tijdens de designfase,
  • Ons adres, websitenaam en e-mailadres,
  • En ze hebben niet enkel onze katoenen tassen met ons logo bedrukt, maar ook een andere variant waarop onze slagzin prijkt.

Maxilia heeft onze katoenen tassen met ons logo bedrukt

We hebben deze tassen niet alleen uitgedeeld tijdens de jaarbeurs maar ook als cadeautje in het kerstpakket voor ons medewerkers gestopt. Het is een ideale marketingmethode want deze tassen zijn erg stevig en worden veel gebruikt tijdens het winkelen in een supermarkt, winkelcentrum en drukke winkelstraat. Het logo valt uiteraard op en in combinatie van onze bedrijfsnaam heeft het er voor gezorgd dat onze jonge onderneming een flinke boost qua klandizie heeft gekregen. Maxilia heeft snel onze katoenen tassen met ons logo bedrukt zodat we ze op tijd binnen hadden om uit te delen tijdens diverse activiteiten. Van jaarbeurzen tot aan het uitdelen op een conferentie, er zijn al vele gelegenheden geweest waarop we hoge ogen gooiden met onze eigen ontworpen tassen van katoen. Naast dit relatiegeschenk hebben we nog veel meer handige producten van onze gegevens voorzien waaronder ons briefpapier, pennen en notitieblokken. Het is erg prettig om met Maxilia samen te werken. Ze zijn snel te bereiken per mail en per telefoon, mits u hen natuurlijk tijdens kantooruren contacteert. Daarnaast hebben we veel gehad aan hun gratis catalogus waarin hun 100 meest populaire producten staan afgebeeld. Wellicht een tip om dit digitale magazine even aan te vragen.

Kijkt u ook eens op hun website en profiteer van de vele mogelijkheden

We willen bij dezen nogmaals Maxilia van harte aanraden. Ze hebben onze katoenen tassen met ons logo bedrukt en dat heeft ons geen windeieren gelegd. Ze hebben vlot onze katoenen tassen met ons logo bedrukt en hebben het op de afgesproken datum afgeleverd op de jaarbeurs waar we stonden. En dat scheelde nogal want het ging om een flink aantal dozen die we niet hoefden mee te nemen naar onze stand. Bij aankomst stond de bezorger al op onze te wachten. Probeer het ook eens uit en laat ook een tas van uw logo voorzien. Als u graag de kat uit de boom kijkt dan kunt u een gratis monster aanvragen. Deze eerste druk sturen ze naar u op en mag u na ontvangst houden. Handig als u graag de kwaliteit met eigen ogen wilt controleren voordat u een definitieve bestelling plaatst. Maxilia is echt een aanrader! Bekijk nu snel alle opties op https://www.maxilia.nl/katoenen-tassen-bedrukken