Welke LED lamp heb ik nodig?

Als u online op zoek bent naar LED lampen dan is er een hoop aanbod. Het kan zijn dat u door de bomen het bos niet ziet, want er is namelijk zoveel keuze. Maar welke LED lamp voldoet eigenlijk aan al uw eisen en wensen? In deze blog leggen we u precies uit waar u op moet letten als u LED lampen wilt kopen.

Fitting en watt

Allereerst zijn er een hoop online aanbieders. Als wij u mogen adviseren dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen bij Ledlampenkopen.nu. Bij deze partij vindt u een uitgebreid assortiment met LED lampen. Maar welke LED lamp heeft u eigenlijk nodig? Allereerst is het belangrijk dat u let op de fitting. Hier wordt namelijk een onderscheid tussen gemaakt. Er is namelijk een verschil tussen E14 en E27. Daarnaast zijn er lampen in diverse watt eenheden verkrijgbaar. Hoe hoger de watt hoe meer vermogen de lamp heeft.

Dimmen of niet?

Daarnaast bestaan er LED lampen die u kunt dimmen en niet. Als u het leuk vindt om sfeer te creƫren in uw huis dan raden we u aan om een LED lamp te kopen met dimlicht. Dit is handig doordat u zo zelf kunt instellen hoe fel u het licht wilt hebben. Daarnaast kunt u bij Ledlampenkopen.nu lampen bestellen in diverse kleuren. Gaat u voor warm wit, extra warm wit of RGB? Het kan allemaal!

IP waarde

Nog iets waar u op moet letten is de IP waarde. Een IP waarde geeft aan in welke mate een lamp is beschermd tegen voorwerpen, stof en vocht. Het eerste cijfer staat altijd voor de bescherming tegen het binnendringen van voorwerpen en stof. Het tweede cijfer staat voor de bescherming tegen water. Kortom: dit is echt iets waar u op moet letten.

Vragen over het kopen van LED lampen?

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Of komt u er tijdens het online shoppen achter dat u er niet uitkomt? Neem dan contact op met Ledlampenkopen.nu en de specialisten helpen u graag verder.