Wil je een kantoorunit kopen? 

Wanneer je een eigen bedrijf hebt met meerdere werknemers, heb je waarschijnlijk ook een kantoor. Soms kan het echter zijn dat je tijdelijk met je kantoor ergens anders moet gaan zitten. Je kantoor wordt misschien verbouwd of je gaat van locatie verhuizen en moet wachten totdat je nieuwe kantoor gebruiksklaar is. In dat geval kun je een kantoorunit kopen. Een kantoorunit is een tijdelijk kantoor dat je overal kunt plaatsen. Zo kun je dus tijdelijk je werkzaamheden vanuit een andere locatie verrichten terwijl je wacht op je nieuwe kantoor.  

Bij Harmsen Materieel BV kun je een kantoorunit kopen 

Een kantoorunit kopen doe je natuurlijk niet zomaar ergens. Je wilt natuurlijk wel bij een erkend en betrouwbaar bedrijf je kantoorunit kopen. Een kantoorunit kopen kun je dan ook het beste doen bij Harmsen Materieel BV. Harmsen Materieel BV is een RDW-erkend bedrijf die bevoegd is om kantoorunits te verkopen. Daarnaast zijn zij ook bevoegd om gebruikte kantoorunits op te kopen, op te knappen en vervolgens weer door te verkopen. Zo ben je er dus van verzekerd dat je enerzijds een goede kantoorunit koopt en er anderzijds ook geen cent te veel voor betaalt. Daarnaast heeft Harmsen Materieel BV jarenlange ervaring met containers en dergelijke units. Met een unit van Harmsen Materieel BV weet je dus zeker dat je een kantoorunit van goede kwaliteit in huis haalt. Naast kantoorunits heeft Harmsen Materieel BV nog veel meer te bieden. Zo kun je er bijvoorbeeld terecht voor: 

  • Sanitair units 
  • Schaftwagens 
  • Containers 
  • Kassa units 

Bij Harmsen Materieel BV kun je dus terecht voor alle soorten units en containers die je nodig hebt. Zelf heb ik ook een kantoorunit van Harmsen Materieel BV gebruikt. Ik ging namelijk met mijn bedrijf verhuizen naar een nieuw pand aan de andere kant van de stad. We hadden een nieuw pand gekocht en dat moest eerst nog opgeknapt worden. Het oude kantoorpand dat we gebruikten, was gehuurd en konden we dus niet uitbreiden. Dat oude kantoor werd uiteindelijk te klein voor ons, dus hebben we een nieuw pand gekocht waar we meer plaats zouden hebben. Helaas liepen de verbouwingen niet geheel volgens schema en moesten we het oude pand al verlaten nog voordat het nieuwe pand gereed was. Omdat we toch onze werkzaamheden moesten voortzetten, wilde ik een kantoorunit kopen. Deze konden we dan op het terrein van het nieuwe kantoor plaatsen. Harmsen Materieel BV heeft een ruim assortiment aan kantoorunits. Omdat wij de unit niet te lang nodig hadden, besloten we om een gebruikte kantoorunit aan te schaffen. Deze was netjes onderhouden en opgeknapt, dus je merkte er niet aan dat deze eerder was gebruikt. De unit was voorzien van een keuken en toilet en was erg betaalbaar. Nadat ons nieuwe kantoor klaar was, nam Harmsen Materieel BV de door ons gekochte unit gewoon weer van ons over. 

Neem contact op voor een kantoorunit 

Heb jij ook een tijdelijke kantoorruimte nodig omdat je je kantoorpand gaat verbouwen of naar een nieuw kantoor gaat verhuizen? Bij Harmsen Materieel BV kun je tegen een eerlijke prijs een kantoorunit kopen. Hiermee heb je een tijdelijk kantoor dat je overal kunt plaatsen. Bij Harmsen Materieel BV kun je zowel een nieuwe als een gebruikte kantoorunit kopen. De units zijn van alle gemakken voorzien en zijn er in verschillende afmetingen. Wanneer je de kantoorunit niet meer nodig hebt, neemt Harmsen Materieel BV deze gewoon weer van je over. Kijk voor meer informatie en het volledige assortiment kantoorunits op harmsenmaterieel.nl of neem contact op voor meer informatie of een offerte.