Waar bestel je design kantoormeubilair?

Als je net begonnen bent met je bedrijf denk je misschien niet meteen aan het aanschaffen van design kantoormeubilair, maar voor wie een goede eerste indruk wil maken op zijn kantoor doet er toch goed aan het te overwegen. Wanneer je klanten op je eigen locatie ontvangt wil je namelijk wel dat ze onder de indruk zijn, niet? Bij shiraz Office Furniture bestel je gemakkelijk alle soorten design kantoormeubilair online: shiraz.nl. Ze hebben namelijk een webshop vol met meubels die perfect zijn voor op kantoor, maar ook in ontvangstruimtes, vergaderruimtes, wachtruimtes, etc. Je kunt dus gemakkelijk alle meubels die je nodig hebt voor je bedrijfslocatie tegelijk bestellen bij shiraz, het tegelijk laten bezorgen wanneer je maar wilt, en hebt er verder geen omkijken meer naar. shiraz Office Furniture heeft namelijk echt al het design kantoormeubilair dat je nodig hebt, dus je hoeft niet verder te zoeken naar andere winkels en eindeloos showrooms af te struinen voor de perfecte kantoorinrichting. Overigens heeft shiraz ook een showroom, in Dordrecht welteverstaan, maar in principe kun je alle meubels online bekijken en bestellen. In de showroom neuzen is dus een optie, maar niet nodig als je gemakkelijk aan de hand van foto’s kunt beslissen welk design kantoormeubilair je wilt bestellen. 

Alle design kantoormeubilair in één webshop

Bij shiraz Office Furniture bestel je gemakkelijk design kantoormeubilair voor in jouw bedrijfspand. Je vindt er werkelijk alles wat je nodig hebt om het gehele pand in te richten, van ontvangstruimte tot vergaderzaal, en van kantoortuinen tot kantines. shiraz Office Furniture heeft alle kantoormeubelen die je nodig hebt. Daarnaast hebben ze ook allerlei handige accessoires, zoals:

  • Lampen
  • Presentatiemiddelen
  • Folderrekken
  • Monitorarmen
  • Prullenbakken

En ga zo maar door. shiraz Office Furniture is dus een webshop die werkelijk alles aanbiedt op het gebied van kantoorinrichting, en met hun enorme assortiment design kantoormeubilair is de kans klein dat je er niet slaagt. 

Hoe richt je je kantoor in?

Veel ondernemers vinden het moeilijk om te bepalen hoe ze hun kantoor inrichten. Er is ontzettend veel keus betreft design kantoormeubilair, dus het is niet moeilijk iets te vinden dat je mooi vindt, maar het daadwerkelijk aantrekkelijk en praktisch inrichten van een kantoor kan moeilijk zijn voor wie geen verstand heeft van inrichting. shiraz Office Furniture helpt je dan ook graag met een plan van aanpak en globale plattegrond. Als je ze contacteert en het doel en de afmetingen van de ruimte(s) doorgeeft zullen ze in overleg met jou een passende inrichting bedenken, die precies past bij waar jij het voor nodig hebt. Misschien komen ze zelfs met oplossingen waar je zelf nog niet aan had gedacht! Bij shiraz Office Furniture hebben ze immers al jarenlange ervaring met zowel het produceren als leveren van design kantoormeubilair en je zou kunnen zeggen dat ze echte pro’s zijn op het gebied van kantoorinrichting. Contacteer ze dus gerust als je niet zeker weet hoe je jouw kantoor, kantine of wachtruimte het beste kunt inrichten en stylen. Want ook de afstyling moet je natuurlijk niet vergeten.. Over het algemeen geldt dat hoe groter de ruimte is, hoe subtieler de afstyling moet zijn. Maar shiraz Office Furniture helpt je hier graag bij, contacteer ze dus even voor meer informatie!

Lees meer…