Wilt u een woonboerderij kopen? Kies dan voor Boerderijmakelaar en vindt uw unieke droomlocatie!

Wilt u een woonboerderij kopen? Kies dan voor Boerderijmakelaar en vindt uw unieke droomlocatie!Droomt u ook van een prachtige woonboerderij in een bosrijke omgeving? Als u graag van uw dromen de werkelijkheid wilt maken, kies dan voor Boerderijmakelaar. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het vinden van schitterende woonboerderijen en alles wat hierbij komt kijken in de provincie Overijssel en Gelderland. Wij gaan gezamenlijk met u opzoek naar uw droomlocatie. Met ons brede netwerk zijn wij altijd als eerste op de hoogte van nieuwe opties die beschikbaar komen. Kies voor Boerderijmakelaar! Wij helpen u graag met uw zoektocht naar de perfecte droomboerderij voor u om te kopen!

Woonboerderij kopen in Overijssel of Gelderland

Heerlijk genieten van de natuur en ruimte om u heen. Echt tot rust komen op het platteland is mogelijk in de prachtige provincies Overijssel en Gelderland. Wij van Boerderijmakelaar kennen deze gebieden als geen ander en hebben een groot netwerk aan boerderijeigenaren opgebouwd, zodat u bij ons als eerste op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen. Gezamenlijk met u of door een zoekopdracht achter te laten bij ons, gaan wij opzoek naar de woonboerderij voor u om te kopen, passend bij uw wensen. Zodra u ervan overtuigd bent uw droom woonboerderij te hebben gevonden, is het tijd om te gaan vaststellen hoeveel de boerderij echt waard is en wat u er zelf voor over heeft. Een woonboerderij kopen via ons zal altijd verlopen op basis van taxatie, voor u daadwerkelijk een bod kunt gaan uitbrengen. Hiervoor is expliciet gekozen, om eventuele beperkingen aan het pand te doorlichten. Denk bijvoorbeeld aan erfpachtrechten, voorkeursrechten, de gesteldheid van de grond (vervuiling) of zijn er eventuele zakelijke rechten aanwezig? Uiteraard wordt de staat en het onderhoud van het gebouw onderzocht. Ten slotte wordt gekeken of de vraagprijs in verhouding is tot andere verkochte boerderijen uit de omgeving. Voor het kopen van uw woonboerderij bij Boerderijmakelaar betaalt u iets meer, maar u krijgt hiervoor veel meer terug. Een verkeerde aankoop of onduidelijke koopclausules kunnen u namelijk al snel tienduizenden euro’s kosten! Voorkom veelgemaakte fouten en kies voor ervaren makelaars.

Bouwkundig onderzoek voor koop woonboerderij

Naast de taxatie is het belangrijk om te controleren wat de bouwkundige constructie van de woonboerderij is die u graag wilt kopen. De gebouwen zijn meestal tientallen tot honderden jaren oud. In die tijden bestonden er nog geen bouwnormen en NEN certificering. Om de zekerheid en de betrouwbaarheid van de bouwkundige staat te kunnen beoordelen, is het opstellen van een bouwkundig rapport zeker geen overbodige luxe. Met dit rapport krijgt u namelijk inzicht in mogelijke onvoorziene kosten. Uiteraard dient rekening te worden gehouden met het bestemmingsplan van het grondstuk. Zijn landbouwwerkzaamheden verplicht? Heeft u al nagedacht over de rood voor rood regeling? Zodra alles is gecontroleerd en u graag tot aankoop wilt overgaan, dan is het goed om te weten dat wij u op basis van jarenlange ervaring hebben begeleid. Valkuilen zijn voorkomen en eventuele problemen zijn vakkundig aangepakt. Ten slot zijn de juridische en economische aspecten goed onderzocht. Daarbij zullen onze onderhandelingstechnieken de zaken net iets slimmer aanpakken, waardoor u binnenkort uw schitterende woonboerderij kunt gaan kopen!

Waarom kiezen voor Boerderijmakelaar bij de koop van een woonboerderij?

  • Jarenlange ervaring in de omgeving
  • Deskundige en doortastende adviezen en begeleiding
  • Voorkom veelgemaakte fouten
  • Koop altijd op basis van een taxatierapport
  • Op de hoogte van alle actuele wetten en regelgeving
  • Betrokken en vriendelijke professionals
  • Uitgebreid netwerk
  • Als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
  • Op een verantwoorde wijze uw droom woonboerderij kopen

Boerderijmakelaar is uw specialist als u graag uw woonboerderij wilt kopen! Vraag gelijk meer informatie aan over onze professionele diensten via onze website: noaber.nu. U vindt hier tevens ons actuele aanbod woonboerderijen en uiteraard onze contactgegevens voor al uw vragen.