Zelf thuis mijn tapijt reinigen

Ik heb in mijn huis een tapijt en dit lag er al toen ik het huis kocht. Ik moest in het begin wennen aan het tapijt, maar been er nu erg blij mee, ik vind het namelijk heerlijk om op blote voeten door het huis te lopen. Het nadeel van een tapijt is dat het erg vies kan worden als je er een vloeistof op laat vallen. Die vlekken krijg ik vaak goed uit als ik snel schoonmaak, maar na al die jaren is het tapijt toch een beetje vies geworden. Ik wilde graag zelf mijn tapijt reinigen en vond veel goede tips op de website CincoCleaning.com. In mijn vorige huis had ik geen tapijt, maar toen ik dit huis kocht, toen zat er al een tapijt in. Ik wist eerst niet of ik dat een voordeel, of een nadeel vond. Ik vind een houtenvloer mooier dan tapijt, maar ik vond het zonde om het te verwijderen. Een nieuwe vloer laten leggen kost namelijk erg veel geld. Na een paar maanden in mijn nieuwe huis gewoond te hebben was ik erg blij met het tapijt. Tapijt is namelijk erg zacht en lekker warm, daarom is het fijn als je graag op sokken, of je blote voeten loopt. Toen ik verhuisde naar dit huis heb ik het tapijt laten reinigen en dat was niet goedkoop. Ik vond het echter geen fris idee om een vies tapijt in huis te hebben, je weet nooit wat degene voor jou heeft gedaan. Ik was destijds al erg druk met klussen in huis en had zelf geen tijd om het tapijt te reinigen, bovendien kan een vakman dit beter.  Na al die jaren vond ik het weer tijd worden om het tapijt goed schoon te maken, maar ik wilde het dit keer zelf doen. Ik wilde online opzoeken hoe ik dit het beste kon doen en dan beginnen met schoonmaken tijdens mijn vakantie.

Een handig artikel over een tapijt reinigen

Ik had regelmatig vlekken in het tapijt en die kon ik altijd snel verwijderen, maar het hele tapijt reinigen is veel meer werk. Online vond ik al snel de website CincoCleaning.com en las hier veel goede tips over hoe je het beste een tapijt kan schoonmaken. In het artikel werd er gewaarschuwd voor mogelijke problemen, daardoor besloot ik om het eerst te testen op een klein stuk tapijt. Het was niet lastig om zelf het tapijt te reinigen, maar wel veel werk en het werd niet zo schoon als ik had gehoopt. Het leek mij beter om alsnog een expert in te schakelen en dat kon via deze website. 

Het tapijt is weer prachtig schoon

De prijs voor het schoonmaken viel mij erg mee en achteraf ben ik blij dat ik voor dit bedrijf gekozen heb. Zelf het tapijt reinigen had mij erg veel tijd gekost en het was nooit zo mooi schoon geworden. Ik heb niet de juiste apparatuur en ervaring en het tapijt ziet er nu weer prachtig uit. Voor een tapijt reinigen kan ik Cinco Cleaning aanraden.

  • De prijs voor het reinigen viel mij erg mee
  • Zij hebben de juiste apparaten en de nodige ervaring
  • Het tapijt ziet er weer als nieuw uit