Een kurken prikbord kopen voor ons gezin

Bij ons in het gezin is het altijd druk en daardoor vergeten wij nog wel eens dingen. Mijn man en ik hebben een drukke baan en onze drie kinderen hebben ook altijd dingen te doen. Toen wij laatst een ouderavond op school waren vergeten, vond ik dat het tijd werd om meer orde in onze levens te krijgen. Het leek mij verstandig om een kurken prikbord te kopen, waar wij al onze afspraken op konden zetten. Via de website van artinato kochten wij een milieuvriendelijk bord en merken dat wij nu minder afspraken vergeten. Het lijkt net of het altijd druk is in ons gezin. Mijn man en ik hebben allebei een drukke baan en komen vaak op andere tijden thuis. Daarnaast hebben wij ook drie kinderen, die verschillende hobbies hebben en sporten beoefenen. Het komt niet vaak voor dat wij met ze allen in de avond thuis zijn, want er is altijd wel wat te doen. Wij vinden het allemaal fijn om verschillende dingen te doen en kiezen er bewust voor om vaak te sporten. Hierdoor is het helaas altijd een chaos thuis en het is lastig om bij te houden wie wanneer een afspraak heeft. Vroeger schreef ik veel dingen in mijn agenda en wist ik vaak de schema’s van het sporten, maar de laatste tijd vergeten wij wel eens een afspraak. Ik vertelde mijn man al dat wij een kurken prikbord moesten kopen, zodat wij daar onze planning op konden zetten. Toen wij drie weken geleden vergaten dat wij een ouderavond hadden voor ons jongste kind, vond ik dat we zo niet meer verder konden. Ik riep het hele gezin bij elkaar en vertelde dat wij met een kurken prikbord onze afspraken en schema’s moesten bijhouden. Gelukkig vond iedereen dat een goed idee.

Een kurken prikbord gekocht bij artinato

Online ging ik op zoek naar een bord en vond diverse websites die prikborden verkopen. Ik zocht bewust naar een kurken prikbord, omdat dit veel beter voor het milieu is dan een houten, of plastic bord. Ik zag dat ze dit type borden verkochten op de website van artinato. Op deze website worden veel producten van kurk verkocht, maar daarnaast hebben ze nog meer artikelen die beter zijn voor het milieu. Ik zag een leuk kurken prikbord voor een goede prijs en besloot om dit artikel meteen te kopen.

Meer orde in ons gezin

Toen het kurken prikbord aankwam, heb ik het direct op te hangen in de keuken. De keuken is een plaats waar iedereen veel komt en daarom erg geschikt. Iedereen heeft een zijn eigen schema gemaakt en die opgehangen, daarnaast prikken wij ook onze afspraken op dit bord. Sinds wij het bord hebben, heb ik het idee dat er meer rust in huis en dat vindt iedereen erg fijn. Voor het kopen van een kurken prikbord raad ik de website van artinato aan.

  • Ze hebben verschillende producten van kurk te koop
  • Daarnaast verkopen ze ook veel andere milieuvriendelijke producten
  • Ik kon het bord kopen voor een goede prijs
  • Het prikbord heeft voor meer rust gezorgd in ons gezin